REVIEW – Televizor LED Samsung 32M5002, 40M5002 – O diagonala generoasa!

Samsung 40M5002

SAMSUNG 32/40M5002Poze & detalii tehnice ! -> AICI !

Samsung  40M5002 este ultimul televizor pe care l-am testat pentru voi, dragi cititori. Acesta ne incanta cu un design simplu, dar modern. Materialele din care este construit sunt de o buna calitate, fiind de altfel usor de curatat. Daca doriti sa-l montati pe un perete, o puteti face cu usurinta cu ajutorul unui suport VESA, insa il puteti plasa fara probleme si pe o comoda. Modelul vine la pachet cu doua picioare bine construite, care vor oferi o stabilitate precisa. Daca doriti sa aflati ce parere au oamenii despre acest televizor, va invit sa cititi aici Recomandarea noastra -> AICI!

Modelul M5002 de la Samsung vine in 2 dimensiuni de 32″ (82cm) 32M5002  si de 40″ (102cm) 40M5002 .Cele 2 modele pot fi gasite la Emag la un pret foarte avantajos , cu optiuni de Buy Back (promotie limitata) unde castigati un discount de pina la 200ron  plus livrare gratuita si alte avantaje.AICI  gasiti detalii suplimentare pentru o oferta de neratat!

Samsung  40M5002 are un ecran LED ce are o diagonala totala de 100 cm, deci vorbim despre un dispozitiv potrivit pentru un dormitor sau pentru un living de dimensiuni mici spre medii. Acest televizor Samsung suporta o rezolutie Full Hd de 1920 x 1080 pixeli. Calitatea video si a imaginilor este una peste medie, deoarece acestea sunt ajutate de cateva caracteristici speciale, printre care amintesc Mega Contast, PQI 200, Wide Color Enchancer.

Daca la capitolul imagine Samsung  40M5002 sta destul de bine, trebuie sa va spun ca nici la cel al sunetului nu dezamageste. Disozitivul are in dotarea sa un sistem audio stereo, ce are o iesire RMS de 2 x 10 W, asadar unul suficient de puternic pentru un dormitor. Am testat televizorul la diferite puteri ale volumului, iar sunetul a pastrat calitatea, fiind fara distorsiuni, acesta fiind ajutat si el de cateva functii speciale. Modelul este un Non Smart TV, dar nu veti simti lipsa acestei functii. Samsung  40M5002 are in dotarea sa urmatorii conectori: Slot CI+, iesire audio digitala, port pentru casti/boxe, intrare USB, intrare video composite, dar si doua porturi HDMI. Concret? Puteti vizualiza continutul dorit direct pe diagonala de 100 cm a noului vostru TV. Veti putea conecta dispozitive externe precum: USB, hard extern, laptop, PC sau telefon.

Printre altele, televizorul Samsung  40M5002 vine si cu urmatoarele caracteristici speciale: Teletext, Auto Power Off, cautare automata a canalelor, ConnectShare. Asadar, dupa ce am testat televizorul, am ajuns la concluzia ca este un dispozitiv bine construit. Daca il veti achizitiona, veti avea parte de o calitate a imaginilor buna, de o diagonala destul de generoasa, de un sunet clar, dar si de un dispozitiv care permite conectarea tuturor tipurilor de surse externe. Pretul lui este unul bun, iar daca aveti putin noroc, cu siguranta il veti gasi la promotie!

Vezi pretul de azi 05.12.2021-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - Samsung 49Q7F, 55Q7F 65Q7F 75Q7F super calitate 4K !
Tags: SAMSUNG

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*