REVIEW – Combina Beko RCNA400E20ZGB – Un aspect aparte!

Beko RCNA400E20ZGB

Beko RCNA400E20ZGB Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

In randurile urmatoare vom afla impreuna totul despre Beko RCNA400E20ZGB, o combina frigorifica de ultima generatie, pe care am avut ocazia sa o testez in urma cu doar doua zile. Modelul are un volum net de 347 litri, fiind unul incapator, destinat familiilor numeroase si incaperilor spatioase. Evident, cel mai interesant aspect al acestui produs este legat de designul sau. El este imbracat cu o sticla de culoare neagra, lucru putin neobisnuit pentru aceasta categorie de produse. Totusi, datorita acestui fapt, modelul are o eleganta iesita din comun. Frigiderul este dotat cu patru rafturi spatioase, ce sunt confectionate din Safety Glass, fiind astfel extrem de rezistente. Mai departe, va invit sa cititi Recomandarea noastra -> AICI!

De altfel, in racitor descoperim doua compartimente speciale, anume EverFresh si cel de Zero Grade. Acestea sunt destinate depozitarii alimentelor proaspete: fructe, legume, branzeturi, etc, in general cele care au nevoie de temperaturi ceva mai scazute. Datorita functiilor speciale pe care combina le are, acestea isi vor pastra prospetimea o perioada mult mai indelungata de timp, cu pana la 30 zile!

Beko RCNA400E20ZGB este dotata in frigider si cu un suport pentru sticlele de vin, dar si cu patru rafturi plasate pe usa acestuia. Acolo, vom putea depozita oua, borcane, dar si sticle XXL. Inainte de a continua, trebuie sa stiti ca pe usa racitorului avem parte de un display electronic care ne ofera informatii utile despre temperatura si despre modul de functionare. Tot acolo, avem mai multe butoane cu ajutorul carora putem seta diferite functii. Apropo de functii, aceasta combina frigorifica vine si cu cateva tehnologii speciale ce ajuta la o racire/congelare eficienta, dar si la eliminarea bacteriilor. Numele acestora sunt: No Frost, Active Dual Cooling, Ion Guard. Nu in ultimul rand, aceste tehnologii ajuta si la eliminarea mirosurilor neplacute eliminate de alimente.

Pareri despre acest produs !

Beko RCNA400E20ZGB are un congelator destuld e incapator, ce are o capacitate totala de 97 litri, in care avem trei sartare de dimensiuni diferite. Acolo, vom putea pastra pentru o perioada lunga de timp in primul rand carnea si pestele. Congelatorul se dezgheata automat si poate folosi functia de super-congelare. In afara de toate aceste aspecte prezentate, trebuie sa stiti ca sticla exterioara faciliteaza o curatare foarte usoara a combinei. Pe final, vreau sa va mai spun faptul ca Beko RCNA400E20ZGB este un electrocasnic economic, dar si extrem de silentios, doua atuuri extrem de importante in opinia mea.

 Vezi pretul de azi 20.01.2022-> Click Aici !

 

Vezi si:  REVIEW - Gorenje FH211IW pret promotional!
Tags: BEKO

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*