REVIEW – Televizor Samsung 49M6302 – Ecran curbat la oferta!

Samsung 49M6302

Samsung 49M6302 Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Nu de mult, am avut ocazia sa testez un super televizor, anume Samsung 49M6302. Acesta ne incanta in primul rand prin diagonala ecranului sau curbat de 123 cm, fiind una generoasa, potrivita pentru o incapere spatioasa, cum ar fi un living. La capitolul design, acest televizor exceleaza! El are un aspect slim, iar curbura ecranului ofera o eleganta aparte. Personal, va recomand sa-l montati pe perete cu ajutorul unui suport VESA, insa daca alegeti varianta de a-l plasa pe o comoda, o puteti face fara probleme. Suportul din dotare este foarte bine construit si asigura o stabilitate buna, scapandu-va astfel de grija unui accident nedorit. Inainte de a continua cu review-ul, va invit sa cititi Recomandarea noastra -> AICI!

Vorbeam ceva mai devreme de ecran. Ei bine, acesta ofera o super rezolutie Full HD, iar calitatea imaginilor redate este cu mult peste medie. Samsung 49M6302 foloseste tehnologii precum Ultra Clean View, Micro Dimming Pro, Pur Colour si nu numai. Toate astea fac ca claritatea culorilor sa fie una cat mai naturala, iar contrastul unul puternic. La capitolul sunet, acest TV sta destul de bine, avand un sistem audio stereo ce are o iesire de 2 x 10 W. Indiferent de volumul selectat, calitatea ramane aceeasi, sunetul fiind redat de fiecare data fara distorsiuni. Cu ajutorul Smart Hub, vei avea acces la continutul dorit pe un singur ecran. Samsung 49M6302 este un Smart TV performant, iar conectarea la internet se face foarte usor, fie prin LAN, fie prin Wi-Fi.

Concluzia noastra despre produs

Nu in ultimul rand, cred ca sunteti curiosi despre modalitatile de conectare al surselor externe. Ei bine, Samsung 49M6302 vine dotat cu porturi HDMI, intrari USB, iesire Audio, intrare video si nu numai. Concret? Puteti vizualiza orice continut doriti direct pe super ecranul noului vostru televizor. Pe langa toate aceste aspecte, modelul ne ofera si urmatoarele caracteristici: Browser, ConnectShare, procesor Quad Core, Eco Senser, Smart View si multe, multe altele. Concluzionand, Samsung 49M6302 este un televizor de ultima generatie, care ne ofera tot ceea ce avem nevoie de la un astfel dispozitiv. Din fericire pentru noi, produsul poate fi cumparat la un pret foarte bun in raport cu performantele lui.

Vezi pretul de azi 20.01.2022-> Click Aici !

 

Vezi si:  REVIEW - Samsung RT50K6335SL/EO – Un frigider XXL!
Tags: SAMSUNG

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*