REVIEW – SONY 49XE8005 43XE8005 – Mai aproape de realitate cu Bravia 2017 !

SONY 49XE8005 43XE8005 Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Bun gasit, nu stiu daca ati observat, dar televizoarele Smart din gama Sony Bravia 2017 sunt la mare cautare de catre persoanele care doresc o experienta unica de vizualizare al continutului preferat ! De aceea astazi vom discuta despre modelul SONY 49XE8005 un televizor 4K Ultra HD Android TV. Bun, haide-ti sa aflam mai multe despre acest model.

Modelul XE8005 de la Sony vine in 2 dimensiuni  de 43″ (110cm) 43XE8005  de 49″ (123cm) 49XE8005 .Toate 2 modele pot fi gasite la Emag la un pret foarte avantajos , cu optiuni de Buy Back (promotie limitata) unde castigati un discount de pina la 200ron  plus livrare gratuita si alte avantaje.Trebuie sa cititi si Recomandarea noastra -> AICI!

 

Va pot spune ca in urma testarii am observat ca detine tehnologii precum Triluminos, X-Reality Pro si o platforma Android TV actualizata la zi cu mii de aplicatii si functii versatile .

In primul rand afisajul Triluminos afișează superb nuanțe ale pielii datorită paletei de culori extinse și gradației precise. Acesta tehnologie excelează la reproducerea nuanțelor de roșu, verde și albastru, culorile despre care se știe că sunt greu de afișat cu precizie de către televizoare. Cu siguranta îmbogățește experiența dvs. de vizionare cu o paletă mai largă de culori și mai multe tonuri și nuanțe naturale.

Televizorul SONY 49XE8005 are un design iesit din comun oferind experiențe de vizionare incredibile fără a perturba relaxarea ce caracterizează un spațiu de locuit, conceptul Slice of Living al designului transformă televizoarele reconcepând stilul estetic al întregului spațiu de locuit.

Cu ce este mai special acest model fata de alte modele ?

Nu mai este nevoie să introduceţi text. Căutarea vocală vă permite să găsiţi cu uşurinţă conţinut şi oferte vorbind pur şi simplu. Descoperiţi toate preferinţele dvs. oferite de mai mulţi furnizori, printre care Netflix, Hulu, Google Play Movies & TV, YouTube şi Spotify. Descoperiţi cele mai recente colecţii de discuri, filme de acțiune bine cotate și spectacole de comedie în câteva momente. Bara de conținut de pe televizoarele Sony uşurează pentru dvs. găsirea divertismentului dorit.

In concluzie, nu pot spune decat ca acest model a trecut cu succes toate testele critice pe care am dorit sa le efectuez si de aceea recomand cu incredere acest model fiind foarte bun si destul de accesibil !

Vezi pretul de azi 05.12.2021-> Click Aici !

 

Vezi si:  REVIEW - LG OLED55E7N - Smart TV o gama de TOP!
Tags: SONY

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*