REVIEW- SONY 55A1 65A1 – Smart TV OLED Sony !

SONY 55/65A1 Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Bun gasit, in cadrul tehnologiilor OLED, Sony vine cu modelul SONY 55A1 un Smart TV 4K Ultra HD cu tehnologia OLED si Acustic Surface, despre ce este mai exact vorba ?

In primul rand realitatea vine la viata datorita culorilor naturale. Procesorul X1 Extreme ™ controlează cu precizie fiecare dintre cei 8 milioane de pixeli oferind astfel o imagine foarte clara . Televizorul  55A1  OLED de la Sony oferă un contrast unic, fără egal, care dezvăluie mai multe detalii în umbră și creează mai multă adâncime în fiecare scenă. Cred ca sunteti interesat si de Recomandarea noastra -> AICI!

Modelul A1 de la Sony vine in 2 dimensiuni de 55″ (138cm) 55A1 si de 65″ (163cm) 65A1 .Cele 2  modele pot fi gasite la Emag la un pret foarte avantajos , cu optiuni de Buy Back (promotie limitata) unde castigati un discount de pina la 200ron  plus livrare gratuita si alte avantaje.AICI  gasiti detalii suplimentare pentru o oferta de neratat!

Televizorul SONY 55A1 vine dotat u o tehnologie de sunet unica pe piata Smart TV este vorba desigur de tehnologia Acoustic Surface de unde sunetul provine direct din ecran. Doi actuatori inovatori din spatele televizorului vibrează delicat pentru a crea sunetul în imagine, astfel încât dialogurile și efectele speciale pot fi auzite exact în locul potrivit. Un subwoofer asigură basul profund și puternic pentru scenele dinamice de acțiune.

Cu tehnologii precum Triluminos si X-Reality Pro televizorul SONY 55A1 excelează în reproducerea nuanțelor de roșu, verde și albastru , culori care sunt greu de redat pe televizor. Reproduce chiar și cele mai fine variații de culori pentru a obține cele mai reușite imagini.

Parerea noastra despre acest Smart TV

Am mai observat ca intervalul dinamic ridicat (HDR) îmbunătățește intervalul dinamic al imaginii, sporind contrastul între cele mai strălucitoare nuanțe de alb și cele mai întunecate de negru. Fiecare pixel este redat mai precis, indiferent de rezoluție, dând viață scenelor cu mai multe detalii. Filmele și emisiunile TV cu HDR sunt mai apropiate de înregistrarea originală și de viziunea regizorului, fiind mai luminoase, mai contrastante și mai colorate, pentru o experiență de vizionare cât mai reală.

In concluzie acest review spune de la sine ca acest model din gama Bravia 2017 Sony este dotat cu cele mai bune tehnologii pe piata la ora actuala oferind astfel o experienta unica in propria locuinta ! recomand cu incredere spre a fi achizitionat !

Vezi pretul de azi 05.12.2021-> Click Aici !

 

Vezi si:  REVIEW – PANASONIC TX-50EX703E TX-58EX703E TX-65EX703E – 4K Smart TV Ultra Subtire !
Tags: SONY

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*