REVIEW – SONY 65XD7505 – Platforma Android TV 4K

SONY 65XD7505 Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Bun gasit, in acest topic discutam de modelul SONY 65XD7505 ce face parte din gama de top al anului 2017 de la Sony . Televizorul SONY 65XD7505 este un model cu o rezolutie 4K Ultra HD de 3840 x 2160 pixeli ce vine cu tehnologii noi precum, 4K X-Reality PRO, 24P True Cinema, Bravia Sync si multe alte caracteristici ce fac din acest model un adevarat cinematograf in propria locuinta, haide-ti sa aflam mai multe. Cu siguranta sunteti interesat si de Recomandarea noastra -> AICI!

In primul rand, dupa cum spuneam, una dintre tehnologiile de top folosite la acest model este tehnologia 4K X-Reality PRO  ce optimizează fiecare pixel, asigurând o claritate excepțională a imaginii. Analiza pixelilor cu mai multe cadre oferă o claritate a imaginii și o calitate mai bună în timp real si de aceea pentru a asigura cea mai bună calitate a imaginii, televizorul combină claritatea 4K cu luminozitatea, culoarea și detaliile tehnologiei High Dynamic Range (HDR)in care putem observa  zonele anterioare ascunse sunt acum expresive și pline de detalii.

Televizorul SONY 65XD7505 are un design subțire ce va permite să îl integrați cu ușurință în interiorul camerei. Este ideal pentru montarea pe perete, iar cadrul său discret i îngust vă permite să vă concentrați asupra imaginii. Rezolutia 4K al acestui model va asigura o experienta de vizualizare unica ce este cu mult mai mare fata de televizoarele Full HD conventionale, claritatea fiind garantata va veti bucura de un contrast realist si foarte natural.

De ce sa cumparam acest Televizor ?

Cu televizorul SONY 65XD7505 Obțineți acces la divertismentul asteptat, mai repede decât înainte. De la filme și programe la mii de aplicații, televizorul Sony 65XD7505 cu sistem Android integrat permite accesul la divertisment din clipa în care porneste. De asemenea filmele și muzica de pe telefonul dvs. smartphone pot fi trimise la televizor prin intermediul serviciului Google Cast , iar telefonul poate fi utilizat ca si telecomandă, foarte Smart nu-i asa ?

Ca si concluzie acest model ne lasa cu un sentiment placut si o experienta cu adevarat unica pusa sub semnatura celor de la Sony. Design subtire si elegant, rezolutie 4K cu interfata Android si un pachet complet de tehnologii pentru procesarea imaginii intr-o realitate superioara, fac ca acest model sa fie din ce in ce mai cautat iar eu recomand cu incredere acest model !

Vezi pretul de azi 25.01.2021-> Click Aici !

 

Vezi si:  REVIEW - Samsung 55KU6400 pret si calitate !
Tags: SONY

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*