REVIEW – SONY 75XE8596 – Un nou concept marca Sony Bravia 2017!

SONY 75XE8596 Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Bun gasit, in prezent tehnologia ne permite sa ne gandim la faptul ca in locuinta personala putem avea o fereastra digitala spre o lume asa cum ochiul uman nu o poate vedea, o lume plina de culori unice, imagini deosebit de reale, si un contrast extraordinar. Am placerea sa va prezint astazi televizorul Android SONY 75XE8596 4K Ultra HD din gama de top a celor de la Sony Bravia 2017. Haide-ti sa va spun mai multe despre acest model. Puteti vedea si Recomandarea noastra -> AICI!

In primul rand acest model vine cu procesorul de imagine 4K HDR Processor X1 cu remaster HDR și tehnologia SuperKit Bitmapping 4K HDR ce ofera capacitatea de captare a culorilor pure cu mai multă claritate pentru o imagine cu adevărat mai realistă. Va ofera posibilitatea sa vedeți modul în care tot ceea ce vizionați revine la viață, datorită unei profunzimi mai mari, a detaliilor și a contrastului redat.

Televizorul SONY 75XE8596 are un HDR iesit din comun si pot spune ca datorita acestei tehnologii se păstrează detaliile pierdute în zonele cele mai întunecate și mai strălucitoare, ceea ce oferă o imagine mult mai dinamică. Imi permite sa vad textura realista a elementelor de pe ecran cu o calitate superioara  fata de alte game de televizoare conventionale care sunt in acest moment pe piata . Tehnologia 4K X-Reality PRO optimizează fiecare pixel, asigurând o claritate excepțională a imaginii.

De ce este cel mai apreciat model ?

Tehnologia inovatoare Motionflow  XR ce asigură claritatea imaginii atunci când afișează acțiuni rapide. Funcționează generând și inserând imagini suplimentare între cadrele materialului original, inclusiv elementele vizuale cheie ale cadrelor disponibile. Unele modele au o funcție de inserare a cadrelor întunecate, care împiedică încețoșarea imaginii și oferă o imagine cu adevărat cinematică.

Concluzia? Platforma Android cu mii de functii precum cautare vocala, Wi-fi integrat Google Play, Youtube, Netfllix, tehnologii de ultima generatie in redarea unei imaginii ireprosabile fac ca acest model sa fie clasat in top celor mai bune Smart TV 4K de pe piata la ora actuala si pot sa va spun ca este foarte cautat acest model, asa ca nu mai stati pe ganduri, trebuie cumparat !

Vezi pretul de azi 05.12.2021-> Click Aici !

 

Vezi si:  REVIEW - Sony KDL49WD755B performanta maxima !
Tags: SONY

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*