REVIEW – Samsung 24H4003 super pret !

Samsung 24H4003 Poze & detalii tehnice ! -> AICI !

Alegerea unui televizor este intodeauna un task destul de dificil, atunci cand vine vorba de alegerea unui TV cat mai performant la un pret avantajos, de aceea cei de la Samsung ne ofera o solutie ideala pentru nevoile noastre ! Bun gasit la un nou review, in ajutorul nostru sar cei de la Samsung cu modelul 24H4003 HD LED ce ne ofera o gama de culori mai realiste si imagini deosebit de clare !

Samsung 24H4003 foloseste o tehnologie avansata ce imbunatateste cosiderabil calitatea imaginii, vorbim desigur despre Wide Color Enhancer varianta Plus ce sporeste drastic experienta de vizualizare prin contrastul amplu si gama de culori variate. Samsung garanteaza ca putem vedea culorile asa cum ar trebui sa fie vazute cu Wide Color Enhancer Plus. Va invitam sa cititi si Recomandarea noastra -> AICI!

Am observant ca prin modulul de conectare Connect Share Movie pot conecta doar unitatea de memorie USB sau HDD la televizor si ma pot bucura instantaneu de filmele preferate, fotografii sau albumele de muzica ce obisnuiesc sa le ascult . Acum pot experimenta o varietate mare de continut direct din confortul camerei mele !

Parerea noastra despre produs

Modul Sport ! Da ati auzit bine , modelul dispune de un minunat modul sport ce ne ofera experienta unui loc in tribune direct de pe canapea. Acesta scoate brusc iarba verde a terenului si toate celealte culori ale stadionului printr-un efect puternic de contrast real iar sunetul surround ne permite sa auzim entuziasmul la cea mai buna calitate. Ne permite chiar sa marim zonele selectate ale ecranului pentru o vizualizare mai buna ! Cu doar o apasare de buton putem profita la maxim de sportul preferat cu toti prieteni !

Daca doriti un model performant cu o gama de culori realiste un contrast bun si functii diversificate care se muleaza pe necesitatiile voastre atunci cu siguranta acesta este televizorul pe care il cautati !

Vezi pretul de azi 25.01.2021-> Click Aici !

 

Vezi si:  REVIEW - SAMSUNG 49MU7002, 55MU7002, 65MU7002, 75MU7002, 82MU7002 Calitate cinematografica !
Tags: SAMSUNG

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*