REVIEW – Samsung 55KU6400 pret si calitate !

Samsung 55KU6400 Poze & detalii tehnice ! -> AICI !

Salutare, este timpul sa experimentam culorii superioare cu modelul 55KU6400 Smart TV Ultra HD Crystal color de la Samsung ! Tastand acest model am observant ca ofera o calitate uimitoare a imaginii si o culoare fara precedent fata de cea mai premiata marca UHD de pana acum ! Mi-a permis sa vad filmele si emisiunile preferate cu imagini cat se poate de realiste si luminoase, oferind o gama de culori cu 20% mai mare decat televizoarele UHD conventionale ! Impreuna cu platforma Smart de la Samsung ne putem bucura de cele mai SMART televizoare de pana acum ! Va invitam sa cititi si Recomandarea noastra -> AICI!

Crystal Color este o functie implementata de cei de la Samsung ce ne permite sa vedem imagini uimitoare, naturale si vizibile ce respecta standardele de calitate digitale din Europa. Aceasta tehnologie ofera ultima generatie de pixeli si cipuri imbunatatite pentru o experienta unica de vizualizare si un contrast uimitor ce contine peste 17 milioane de culori !

Designul este unul de cea mai buna calitate, elegat cu un ecran foarte subtire si foloseste tehnologia Design 360 grade ce impresioneaza din absolut toate unghiurile posibile ! Atenttia dvs. Nu trebuie sa se indeparteze niciodata de ceea ce se afla pe ecran si de aceea cei de la Samsung au eliminat detaliile inutile creand o piesa frumoasa ce arata bine in orice spatiu al casei !

Parerea noastra despre produs

Am observant o vizualizare inteligenta a continutului redat de pe diferite dispozitive cum ar fi tableta sau telefonul smartphone, si imi perimte sa urmaresc continutul de la o varietate de parteneri inclusiv Netflix, Amazon instat Video, Youtube indiferent daca este vorba de Android sau iOS ! Aceasta functie cu siguranta reprezinta un plus in opinia mea . Desi nu are suport 3D acest lucru nu i-au oprit pe cei de la Samsung sa scoata pe piata un televizor unic !

Calitatea imaginii, tehnologia implementata si designul acestuia face ca acest model sa fie din ce in ce mai cautat de fanii Samsung ! un Must Have ce merita cumparat !

Vezi pretul de azi 05.12.2021-> Click Aici !

 

Vezi si:  PARERI - Samsung 32M5502, Full HD Super Oferta
Tags: SAMSUNG

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*