REVIEW – Samsung 65KS8000 Un alltfel de TV Smart 4K !

Samsung 65KS8000 Poze & detalii tehnice ! -> AICI !

Daca te afli printe acele persoane entuziasmate de televizoarele Samsung, atunci iti prezint modelul Samsung 65KS8000 un TV Smart 4K Ultra HD ce foloseste o tehnologie de redare a imaginii 4K superioara fata de televizoarele conventionale . Haide-ti sa vorbim un pic despre acest model. Va pot spune ca panoul Quantom Dot din gama Samsung SUHD ofera o gama completa de culori bogate si naturale ce reproduc pana la 64 de ori mai mult claritate si intensitate decat televizoarele obisnuite . Tehnologia HDR 1000 ofera o luminositate si un contrast uimitor facand posibila vizualizarea scenelor preferate chiar si in cele mai luminoase medii oferind posibilitatea vizualizarii acestor imagini fara nici un fel de problema. Va invitam sa cititi si Recomandarea noastra -> AICI!

Televizorul Samsung 65KS8000 foloseste o imagine UHD 4K mai detaliata fata de cele standard Full HD si ofera o experienta mai superioada prin redarea unor detalii mai clare. Tehnologia SUHD Remastering analizeaza elemente precum culoarea, luminositatea, rezolutia sau contrastul si apoi le optimizeaza pentru a obtine cele mai bune rezultate ! Cu UHD Dimming poti fi sigur de imagini naturale optimizand nivelul de contrast, culori si claritate. Extrage cele mai mici detalii ale continutului afisat si face imaginea mai realista !

Parerea noastra despre produs

Functiile Smart al televizorului Samsung 65KS8000 ofera o varietate larga de aplicatii si centre de divertisment Smart hub-ul fiind imbunatatit contine aplicatii precum Netflix, HBO GO, Youtube, etc, si pot fi gasite intr-un singur loc fara cautari ce ocupa timp . Platforma este usor de utilizat si intuitiva, ofera un control vocal asupra modelului in care putem utiliza browser-ul web sau puteti schimba canelele fara a utiliza telecomanda . Acesta functie vocala reprezinta un mare plus ce il acord acestui model Samsung 65KS8000. Sistemul special Tizen ne ofera un acees mai rapid al continutului preferat. Desi nu are suport 3D este un model ce ofera o multitudine de functii si tehnologii bune de redare unei imaginii cat mai realiste . Este cu siguranta un model  ce trebuie sa faca parte din viata noastra ! Recomand cu incredere.

Vezi pretul de azi 05.12.2021-> Click Aici !

 

Vezi si:  REVIEW - Samsung 24H4003 super pret !
Tags: SAMSUNG

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*