Review – Samsung 49MU6502, 55MU6502, 65MU6502 O experienta 4K unica

SAMSUNG 49/55/65MU6502 Poze & detalii tehnice ! -> AICI !

Bun gasit, in acest topic doresc sa va vorbesc despre gama de top high-end de la Samsung ce include televizoarele Smart TV cu ecran curbat! Modelul ales este Samsung 65MU6502 Smart TV cu rezolutie Ultra HD 4K si un design inovator ca garanteaza ca veti avea o experienta unica in ceea ce priveste vizionarea seriilor de film preferate . Sigur sunteti interesat si de Recomandarea noastra -> AICI!

Modelul MU6502 de la Samsung vine in 3 dimensiuni de 49″ (123cm) 49MU6502, de 55″ (138cm) 55MU6502 si de 65″ (163cm) 65MU6502 .Toate 3 modele pot fi gasite la Emag la un pret foarte avantajos , cu optiuni de Buy Back (promotie limitata) unde castigati un discount de pina la 200ron  plus livrare gratuita si alte avantaje.AICI  gasiti detalii suplimentare pentru o oferta de neratat!

In primul rand doresc sa vorbim un pic despre design-ul acestui model ce ofera un plus de eleganta interiorului dvs prin finizarea subtire si minimalista a televizorului. Ecranul fiind curbat asigura un unghi de vizualizare excelent iar vizionarea imaginilor este mult mai ampla, va ofera sansa de a va pune in centrul actiunii.

Televizorul Samsung 65MU6502 include tehnologia Crystal Color Active ce asigura un contrast de culoare mai profund oferind cea mai buna claritate a imaginii, o imagine realista poate fi experimentata cu acest model. Modelul dispune de un HDR superior ce ofera un nivel de luminozitate si contrast care nu am mai fost experimentat pana acum. Imaginea este redata intr-un spectru de culoare detaliat oferind o experienta realista si mai naturala . Cu Tehnologia Auto Depth Enhancer ,modelul împarte imaginea în mai multe zone și stabilește automat nivelurile corespunzătoare de contrast pentru fiecare dintre acestea. Drept urmare, conținutul pe care îl vedeți devine din ce în ce mai profund și chiar mai atrăgător.

De ce sa cumparati acest Smart TV ?

Televizorul Samsung 65MU6502  facilitează redarea filmelor, fotografiilor sau muzicii de la alte dispozitive mobile disponibile . Puteti utiliza aplicația Samsung Smart View sau funcția Quick Connect pentru a conecta cu ușurință televizorul la telefonul smartphone sau tableta . Smart View vă permite de asemenea să navigați pe televizor și aplicațiile acestuia cu foarte mare usurinta.

Cu aces rapid la continut prin Tizen si un procesor foarte rapid de tip Quad Core, experienta de vizualizare si navigare ofera o calitate superioara in redarea imaginilor.

Concluzia mea asupra acestui model este una destul de clara, tehnologiile folosite, ecranul curbat iar acesul la o gama foarte mare de continut si aplicatii fac ca acest model de la Samsung sa fie din ce in ce mai cautat pe piata televizoarelor Smart TV 4K , recomand cu incredere acest Smart TV

Vezi pretul de azi 26.01.2021-> Click Aici !

 

Vezi si:  REVIEW - Philips 32PHS4032 - Pret promotional!
Tags: SAMSUNG

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*