REVIEW – Samsung AR09KSWSBWKNZE – Digital Inverter!

Samsung AR09KSWSBWKNZE Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Samsung AR09KSWSBWKNZE este numele ultimului aparat de aer conditionat pe care am avut ocazia sa-l testez. Ca de obicei, am revenit cu un review, asta pentru ca voi sa fiti bine informati in eventualitatea in care doriti sa-l achizitionati! Vreau sa incep prin a va spune ca modelul are o capacitate generala de 9000 BTU, fiind potrivit pentru incaperile de mici dimensiuni sau pentru livinguri.

Aparatul este dotat cu Wi-Fi control, ceea ce il face controlabil de la distanta cu ajutorul telefonului nostru mobil, asta fara ca noi sa ne aflam acasa. De asmenea, mai trebuie sa va spun faptul ca modelul foloseste tehnologia Digital Inverter, ceea ce inseamna ca compresorul sau este unul mult mai eficient si economic fata de cele obisnuite. Produsul a primit o multime de recenzii pozitive din partea celor care deja l-au testat, iar in acest sens va invit sa Vedeti Recomandarea noastra -> AICI!

Samsung AR09KSWSBWKNZE are un design simplu, clasic, deci se va potrivi fara probleme pe absolut orice perete, indiferent de culoarea lui. Unitatea interioara vine si cu un ecran LED. De altfel, telecomanda din dotare detine si ea un display electronic, iar cu ajutorul sau putem face ca aparatul sa functioneze exact cum ne dorim.

Pe langa faptul ca modelul poate fi folosit pentru ventilatie, dezumidificare, incalzire si racire, el mai vine dotat si cu o serie de functii extrem de interesante, iar acestea sunt: timer, sleep, fast cool, turbo, auto restart.

De asemenea, aparatul are capacitate de a ne arata temperatura interioara, astfel ca noi sa-l putem seta in functie de nevoie, fara a fi nevoiti sa mai detinem un termometru in locuinta.

Ce alte caracteristici mai detine Samsung AR09KSWSBWKNZE?

Pe final, mai trebuie sa va spun ca acest aparat Samsung are o clasa de consum superioara A++, dar si ca vine cu un filtru Easy Plus extrem de eficient. El va opri patrunderea in locuinta a bacteriilor si particulelor de praf.

Samsung AR09KSWSBWKNZE este un aparat de aer conditionat foarte eficient si bine dotat, de aceea il recomand absolut tuturor, mai ales ca pretul sau nu este unul ridicat.

Vezi pretul de azi 25.01.2021-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW – LG GSJ961NEBZ Sistem Door in Door!
Tags: SAMSUNG

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*