REVIEW – Samsung QE49Q7F un QLED elegant !

Samsung QE49Q7F  Poze & detalii tehnice ! -> AICI !

O imagine de top vine intodeauna insotita de ultimele tehnologii in materie de Smart TV de aceea Samsung ne dovedeste inca o data ce inseamna un TV cu adevarat unic ! Este vorba desigur de modelul QE49Q7F QLED 4K Ultra HD ce ofera o experienta inedita datorita imaginilor foarte clare !

Acest televizor dispune de cea mai noua tehnologie de imagine Samsung QLED ce asigura un contrast si un unghi de vizualizare chiar mai bun decat celelalte modele si un design elegant ce se potriveste perfect cu locuinta dumneavoastra. Pe langa tehnologia de baza a acestui model, dispune de alte caracteristici unice precum HDR 1500 ce reda o rata de contrast si o acuratete superioara a culorilor si PQI 3100 ce reprezinta un indicator de calitate a imaginii ridicat in gama Samsung ! Va invitam sa cititi si Recomandarea noastra -> AICI!

Ce reprezinta defapt QLED ! Este cea mai noua tehnologie utilizata de Samsung pentru gamele Smart TV 4K si este alcatuita din 3 functii specifice, acestea fiind  Q Picture ce ofera o gama de culori si o claritate sporita, Q Style ce reprezinta functia One Connect ce face legatura celorlalte dispositive printr-un singur cablu aproape invizibil, si Q Smart TV ce va perminte sa controlati televizorul si restul dispozitivelor precum consola de gaming, Blu-ray player, etc prin telecomanda One Remote !

Parerea noastra despre model

In opinia mea pentru Samsung QE49Q7F reprezinta un plus faptul ca designul modelului reuseste sa impresioneze chiar si cel mai critic ochi prin eleganta si modernitatea acestuia .De asemenea e important si faptrul ca modelul ne ofera posibilitatea unui spatiu mai aerisit prin renuntarea la multe cabluri ce erau odata greu de ascuns ! Pot spune ca desi modelul nu are suport 3D este totusi un TV de TOP !

Asadar Samsung ne aduce in vizor o tehnologie QLED ce ne ofera inca odata posibilitatea de a experimenta o imagine cat mai realista. Este cu siguranta un model ce trebuie sa faca parte din viata de zi cu zi !

Vezi pretul de azi 20.01.2022-> Click Aici !

 

Vezi si:  REVIEW – Televizor Samsung 49MU6202 , 55MU6202 , 65MU6202 – Un ecran Curbat!
Tags: SAMSUNG

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*