REVIEW – Samsung 55Q8C, 65Q8C , 75Q8C super televizor curbat !

Samsung 55/65/75Q8C Poze & detalii tehnice ! -> AICI !

Bine v-am regasit, in acest review vom discuta despre modelul QE55Q8C din gama QLED a celor de la Samsung. Haide-ti sa vorbim mai intai despre aspectul si functionalitatile acestui model. QE55Q8C dispune de un design de clasa superioara ce imbina eleganta si performanta intr-un singur pachet ce garanteaza o experienta unica in ceea ce priveste imaginea redata ! Designul este un elegant si destul de subtire ecranul fiind curbat ceea ce ofera un unghi de imagine superior. Va invitam sa cititi si Recomandarea noastra -> AICI!

Modelul Q8C de la Samsung vine in 3 dimensiunide 55″ (138cm) 55Q8C si de 65″ (163cm) 65Q8C  de 75″ (190cm) 75Q8C .Toate 3 modele pot fi gasite la Emag la un pret foarte avantajos , cu optiuni de Buy Back (promotie limitata) unde castigati un discount de pina la 200ron  plus livrare gratuita si alte avantaje.AICI  gasiti detalii suplimentare pentru o oferta de neratat!

Deoarece ecranul nu are cadru, imaginile par sa pluteasca, si datorita contrastului acestui model, reda o imagine foarte reala !

Tehnologia QLED ofera o imagine fantastica cu acest televizor de top a celor de la Samsung si cu HDR 1500, Samsung merge un pas mai departe in afisarea imaginilor incredibil de realiste. Tehnologia QLED include trei functii speciale si acestea sunt : Q Picture ce reda o imagine de culori perfecte cu o claritate ridicata, Q Style ce ne permite prin One Connect sa montam acest model la alte dispozitive doar printr-un singur cablu transparent aproape invizibil renuntand astfel  la cablurile in plus ce ocupau odata spatiul camerei si Q Smart TV ce ne permite sa conectam dispozitive precum consola jocuri, media box etc, cu telecomanda One Remote.

Parerea noastra despre Televizorul Samsung QE55Q8C

Vom discuta acum despre standardul HDR. Imaginile cu siguranta devin impresionante cand vine vorba de HDR, acel 4K Ultra HD isi spune cuvantul cand vizionam filmul preferat ! Luminositatea este mult mai mare, culorile cat se poate de reale si un contrast pe masura acestora ! Smart Hub-ul ne permite sa avem toate aplicatile si functiile intr-un singur loc iar noua inerfata poate fi utilizata si cu ajutorul Smartphone-ului personal .

Finisajul frumos si eficienta energetica este un plus in opinia mea iar designul este cel mai mare atuu al acestui model . Desi nu reda imagini 3D este oricum un must have pentru spectatorii ce doresc o experienta cat mai reala in ceea ce priveste imaginea !

Calitatea sunetului si a imaginii, designul si usurinta de instalare si utilizare face ca acest televizor sa fie un dispozitiv ideal pentru fiecare locuinta, merita cumparat !

Vezi pretul de azi 25.01.2021-> Click Aici !

 

Vezi si:  REVIEW – SONY 55XE8599 65XE8599 – Divertisment nelimitat 4K !
Tags: SAMSUNG

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*