REVIEW – Samsung RB29HSR2DSA/EF – Design si performanta!

Samsung RB29HSR2DSA/EF Poze & detalii tehnice ! -> AICI !

Combina frigorifica despre care vom vorbi azi se numeste Samsung RB29HSR2DSA/EF. In timpul testelor, prima data am fost extrem de atras de aspecul exterior al acesteia. Nu era greu sa se intample asta, deoarece culoarea argintie in care vine iese cu siguranta in evidenta. Vorbim despre un electrocasnic de dimenisiuni medii, numai bun pentru bucatarii de apartament, el avand aproximativ 1.80 m in inaltime si ofera utilizatorilor 289 litri ca volum. Pentru a va convinge de calitatea acestui produs, va recomand calduros sa cititi mai departe Recomandarea noastra -> AICI!

Daca vreti sa setati temperatura din cele doua compartimente, atunci trebuie sa deschideti usa principala. In partea de sus, avem parte de cateva butoane cu LED-uri care ne perimt sa facem acest lucru intr-un mod extrem de simplu. De altfel, interiorul frigiderului este luminat tot cu lumina LED, acest tip de becuri fiind mult mai eficient decat cele clasice.

Vorbeam de frigider. Ei bine, odata deschis, acesta ne ofera un spatiu foarte bine compartimentat de depozitare a alimentelor. In partea de jos avem zona speciala pentru fructe si legume, iar cele trei rafturi din interior sunt bine amplasate. Unul dintre ele joaca rolul unui sertar, permitandu-ne practic un acces foarte facil la alimente. Usa racitorului nu se lasa mai prejos, fiind si ea dotata cu nu mai putin de 4 suporturi special destinate pentru oua, borcane, recipiente si sticle.

Samsung RB29HSR2DSA/EF nu dezamageste nici la capitolul congelator. Volumul este de 76 litri, iar dezghetarea se face automat. Acesta detine trei compartimente de dimensiuni diferite, ele putand fi deschise la maximum.

Ce pret are Samsung RB29HSR2DSA/EF

Inainte de toate, trebuie sa stiti ca acest model impresioneaza si cu Clasa de consum A+, cu un compresor Digital Inverter, dar si cu functia No Frost.

Recomand tuturor combina frigorifica Samsung RB29HSR2DSA/EF pentru ca va satisface nevoile chiar si celor mai pretentiosi. Ba mai mult, ea poate fi achizitionata la un super pret, dupa cum veti vedea daca veti accesa unul dintre link-urile noastre.

Vezi pretul de azi 20.01.2022-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - Televizor Samsung 49M6302 – Ecran curbat la oferta!
Tags: SAMSUNG

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*