REVIEW – Samsung RH56J6917SL pret si pareri!

Samsung RH56J6917SL Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Din seria de side by side-uri despre care am avut marea placere sa povestim de-a lungul timpului, astazi a venit timpul unui produs de la un producator consacrat, care pune pe piata, intotdeauna, produse de o calitate excelenta, care ofera utilizatorilor o experienta placuta, la fiecare interactiune.

Side by side Samsung RH56J6917SL este un model foarte interesant care vine atat cu plusuri pe zona de design, cat si la functionalitati. Are o capacitate mare de depozitare de 555 litri atât pentru frigider (375 L) cât și pentru congelator (180 L), având în același timp dimensiuni standard. Este ideal pentru familii mai numeroase.Va invit sa vedeti si Recomandarea noastra -> AICI!

Acest frigider-congelator este echipat cu ventilație rece. sistemul produce aer rece și uscat, care circulă în mod constant în unitate. Acest lucru garantează o absență totală a înghețului, facilitează întreținerea, o temperatură uniformă pe tot cuprinsul unității și permite depozitarea oricăror alimente pe orice raft.

Spre deosebire de compresoarele convenționale care au numai două poziții (oprit sau aprins), compresorul Digital Inverter al Side by side-ului Samsung RH56J6917SL oferă automat 5 poziții diferite care permit compresorului să-și adapteze funcționarea în funcție de nivelul de umiditate și de utilizarea frigiderului, usa, temperatura exterioara …). Acest lucru ajută la menținerea unei temperaturi mai stabile și reduce consumul pe compresoare pentru a-și extinde durata de viață și pentru a reduce zgomotul.

Frigiderul din oțel inoxidabil se potrivește perfect în bucătăriile moderne cu culori metalice.

Cu o clasă de climă tropicală extinsă, acest dispozitiv poate funcționa la o temperatură ambiantă de la + 10 ° C la + 43 ° C. Ideal în habitate unde temperatura crește foarte mult în timpul verii sau într-o bucătărie unde frigiderul american se confruntă cu o fereastră orientată spre sud sau lângă o suprafață fierbinte!

Parerea noastra despre Samsung RH56J6917SL

Deschiderea lui se face pe doua usi si in frigider veti gasi 5 rafturi dar si 5 polite pe usa. Cu o clasa de eficienta energetica buna – A+ si cu un nivel redus de zgomot, 42 dB, acest produs vine sa satisfaca cerintele celor mai pretentiosi.

Daca aveti in portofel sau pe card  in jur de 6500-7000 RON, va recomandam sa treceti acest model in capul listei de prioritati.

Vezi pretul de azi 05.12.2021-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - Bompani BOCB672/T pret promotional!
Tags: PYRAMIS

Comments

 1. Spuze Iulian
  Spuze Iulian 15 august, 2018, 13:49

  Buna ziua,
  As dori sa stiu care sunt conditiile in care se calculeaza consumul anual al unui frigider/combina frigorifica (temperaturi medii exterioare, nr. de deschideri usa/zi, compartimente full/mediu/goale, etc).

  Reply this comment
  • Admin SD
   Admin SD Author 17 august, 2018, 10:36

   asta chiar nu stiu sa va spunem..banuim ca fiecare producator are alte criterii de calcul

   Reply this comment

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*