REVIEW – Samsung UE55MU7000 Inovatia se afla in detalii !

Samsung UE55MU7000 Poze & detalii tehnice ! -> AICI !

Inovatia unui Smart TV de top se afla in detaliile fine ale acestuia de aceea Samsung a inteles acest concept esential si si-a propus sa sparga barierele conventionale cu modelul Samsung UE55MU7000 Smart TV 4K Ultra HD ce ofera o tehnologie HDR 1000 Extreme in care putem sa ne bucuram de puterea luminii High Dynamic ce apreciaza fiecare detaliu si claritatea cinematografica a scenelor. Nivelul maxim de luminozitate este de 1.000 nits și poate varia în funcție de model și dimensiunea televizorului ! Cu tehnologia Crystal Color puteti admira cele mai vibrante culori de pana acum, experienta de vizualizare nu a fost niciodata asa interactiva ! Va invitam sa cititi si Recomandarea noastra -> AICI!

Televizorul Samsung UE55MU7000 are o rata de miscare de 240 Motion Rate ce ne permite sa vizualizam evenimentele sportive cu un maxim de realism ! Cu Precision Black avem parte de un contrast superior, nuantele culorilor inchise fiind mai inteste si cele deschise mai stralucitoare ! Este un model simplu si ordonat ce ne permite sa ne bucuram de cea mai buna calitate a acestui model rezolvand problema mizeriei create de cabluri. Solutiile Clean Cable si One Connect ne permit sa organizam totul intr-un mod simplu si ordonat !

Parerea noastra despre produs

Designul modelului Samsung UE55MU7000 este unul elegant si subtire, cu o tenta minimalista arata bine din orice unghi datorita conceptului de design 360 grade de la Samsung . Este foarte usor de montat atat in camera de zi cat si pe perete, si ofera un plus de eleganta  orcarei camere unde este amplasat . Cu Smart Hub-ul acestui model ne putem bucura de intreg continutul actualize si disponibil intr-un singur loc ! Interfata intuitiva colecteaza o serie de continut care este afisat apoi pe ecranul televizorului .

Pot spune cu certitudine ca este un Smart TV complet ce are un design ultra modern si vine cu o multime de posibilitati de conectare si sincronizare cu dispozitivele portabile. Este un model din ce in ce mai cautat de catre fanii Samsung .Recomand achiztionarea acestui model!

Vezi pretul de azi 20.01.2022-> Click Aici !

 

Vezi si:  REVIEW - Samsung AR12MSFHBWKNEU – Opinii si pret!
Tags: SAMSUNG

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*