REVIEW – Samsung WF60F4E0W2W – Un produs de nota 10!

 Samsung WF60F4E0W2W Poze & detalii tehnice ! -> AICI !

In review-ul zilei descoperim impreuna toate detaliile despre masina de spalat rufe Samsung WF60F4E0W2W, pe care am testat-o chiar ieri. In primul rand, vreau sa va spun faptul ca vorbim despre un electrocasnic dedicat unei familii formate din minim 6 membri, suportand o incarcare de pana la 6 kg. De altfel, modelul este unul extrem de economic, folosind foarte putin curent datorita Clasei superioare de consum A++. Pentru a va convinge, va recomand sa cititi de aici Recomandarea noastra -> AICI!

Aspectul sau modern este regasit si pe panoul de comanda. Acolo, butonul rotativ central este dotat cu un LED si ne permite sa selectam unul dintre programele de spalare. In dreapta sa, avem parte de un ecran electronic, multiple LED-uri, dar si butoane de unde putem seta temperatura, puterea de rotatie, plus functiile speciale. Modelul este unul de top al producatorului Samsung, avand recenzii extrem de bune oferite de cei care deja l-au folosit.

Samsung WF60F4E0W2W vine cu toate programele de spalare de care aveti nevoie. Indiferent de materialul articolelor de imbracaminte, voi va veti bucura de un program special dedicat acestuia. De altfel, modelul vine cu un program care dureaza 15 minute, el fiind perfect pentru rufele care nu sunt exagerat de murdare.

Masina de spalat vine si cu multiple functii si tehnologii. Asadar, ea vine cu Eco Bubble, Diamond Drum, Ceramic Heater, functie auto-curatare, sistem detectare spuma, autodiagnosticare si nu numai. Asadar, dupa cum puteti observa, va veti bucura de o serie foarte generoasa de functii extrem de moderne si utile.

Ce alte caracteristici detine Samsung WF60F4E0W2W

Pe langa informatiile notate mai sus, mai vreau sa va prezint cateva caracteristici pe care masina ni le ofera. Modelul are o forta de centrifugare foarte buna, ajungand pana la 1200 rotatii per minut, facilitand astfel o stoarcere eficienta. De altfel, am observat faptul ca produsul este foarte silentios, deci il puteti folosi fara probleme chiar si noaptea.

Avand in vedere toate cele prezentate, evident ca Samsung WF60F4E0W2W este un produs care merita achizitionat. Probabil va ganditi ca pretul sau este unu mare, insa daca veti accesa unul dintre link-urile noastre, il veti gasi la o super reducere!

Vezi pretul de azi 05.12.2021-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW – Samsung WW60J4260LW/LE – Performante remarcabile!
Tags: SAMSUNG

Comments

  1. Viorel
    Viorel 6 august, 2018, 15:13

    O porcarie in comparatie cu indesit

    Reply this comment

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*