REVIEW – Samsung WF70F5E5W2W – Super capacitate!

Samsung WF70F5E5W2W Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Samsung WF70F5E5W2W este numele ultimei masini de spalat rufe pe care am avut placerea sa o testez pentru voi, dragi prieteni. In primul rand, vreau sa va dezvalui faptul ca ea are o capacitate de incarcare foarte generoasa, de 7 kilograme mai precis, fiind perfecta pentru o familie numeroasa. Daca vreti sa stiti ce opinii au cei care deja au folosit acest produs, atunci trebuie sa cititi chiar aici Recomandarea noastra -> AICI!

Produsul este fabricat din materiale de cea mai buna calitate, iar designul sau modern face ca el sa se potriveasca perfect in orice tip de baie. Dupa cum in imagine se vede, interfata de comanda este foarte moderna si ea, fiind dotata cu multe LED-uri. Butonul din centru ne permite selectarea programului de spalare dorit, iar cele din dreapta ne ajuta sa selectam puterea de centrifugare, temperatura, functiile speciale, programarea intarziata si nu numai. De altfel, modelul este dotat cu un ecran LED care ne ofera informatii utile despre timpul ramas, dar nu numai.

Samsung WF70F5E5W2W are in dotarea sa tehnologia Eco Bubble. Aceasta activeaza detergentul, facand ca procesul de spalare sa fie unul mult mai eficient, rapid si economic. De altfel, ea este dotata cu functii precum: autodiagnosticare, Blocarea interfetei, dar si un sistem special de detectare al spumei excesive. Concret? Vorbim despre un produs extrem de sigur si bine dotat.

Aceasta masina de spalat vine si cu 18 programe diferite de spalare, fiecare fiind dedicat unui anumit tip de articol de imbracaminte in parte. De altfel, programul de 15 minute este perfect pentru rufele care au un grad mic de murdarie sau care necesita doar o improspatare.

De ce merita achizitionarea Samsung WF70F5E5W2W?

Inainte de a trage concluziile testelor, trebuie sa stiti ca masina de spalat suporta pana la 1200 rotatii/minut, facilitand o stoarcere perfecta. De asemenea, ea este foarte economica, folosind clasa superioara de consum A+++.

Asadar, motivele pentru care cred ca Samsung WF70F5E5W2W isi merita banii sunt simple. Avem parte de o masina de spalat performanta, ce ofera o capacitate generoasa si care incanta cu functiile pe care le detine.

Vezi pretul de azi 05.12.2021-> Click Aici !

 

Vezi si:  REVIEW - Indesit IWSNE 61253 C pret foarte redus!
Tags: SAMSUNG

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*