REVIEW – SMEG SBS63NED pret si calitate!

SMEG SBS63NED Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Buna, dragi prieteni! In articolul de azi as dori sa va prezint un dispozitiv ultra modern, ce aduce completari generoase noului sau model,  cu tehnologie de ultima generatie!   As dori sa adaug aici pretul sau deosebit de atractiv, in raport cu capacitatea sa extraordinara de a satisface pana in cele mai mici detalii, nevoile consumatorilor. Smeg SBS63NED intra puternic pe piata cu modelul sau exceptional si se bucura deja de un succes incredibil in randul utilizatorilor sai fideli! La asta contribuie evident si raportul calita/pret care este unul rezonabil!Va recomandam si Recomandarea noastra -> AICI!

Prospetimea alimentelor, se datoreaza temperaturii uniforme din frigider ce va fi asigurata de  functia No Frost, care asigura controlul constant al temperaturii si circulatia perfecta a aerului in compartimentele aparatului dar  de asemenea va mentine nivelul de umiditate correct, astfel oferind alimentelor prospetimea de care acestea au nevoie.  Aparatul ofera  conditii mai bune de păstrare a produselor alimentare  care chiar congelatate fiind,  isi vor pastra gustul si textura optima pentru mult timp.  In acelasi timp decongelarea manuala nu va mai fi necesara cu Smeg SBS63NED, deoarece aparatul are asigurata decongelarea automata.

Pentru o vizibilitate excelenta in interiorul aparatului acesta a fost echipat cu LED-uri ce ofera o iluminare perfecta si cu un consum minim de energie. Dispozitivul face parte din clasa de eficienta energetica A+, ceea ce iti asigura cu certitudine un consum redus de electricitate. Capacitatea frigiderului este de 368 litri, iar congelatorul ajunge la un volum mare de 176 litri. In interior veti descoperi rafturi, sertare si compartimente concepute sa fie utile si eficiente, astfel incat se pot ajusta in functie de necesitati.

Pareri SMEG SBS63NED

Din punct de vedere al pretului, se poate spune ca modelul Smeg SBS63NED  este unul care corespunde perfect  dotarilor sale ireprosabile! Designul compact, modern, sofisticat, poate fi incadrat oriunde, deoarece va aduce un plus de aer modern bucatariei tale. In plus caracteristicile sale impresionante, fac din acest aparat unul destul de dorit in randul cumparatorilor!

Vezi pretul de azi 18.09.2021-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - ARGO Ecolight 18000BTU – Un super pret!
Tags: SMEG

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*