REVIEW – Sony 40WE660 49WE660 Youtube si Netflix cu o simpla atingere !

Sony 40/49WE660 Poze & detalii tehnice ! -> AICI !

Daca esti fan brandului Sony atunci iti recomand televizorul Sony 40WE660 Full HD fiind noua linie Bravia 2017. Haide-ti sa aflam mai multe detalii despre acest model ce contine tehnologia HDR X-Reality Pro si Smart TV Browser .

Modelul WE660 de la Sony vine in 2 dimensiun  de 40″ (102cm) 40WE660 si de 49″ (123cm) 49WE660. Cele 2 modele pot fi gasite la Emag la un pret foarte avantajos , cu optiuni de Buy Back (promotie limitata) unde castigati un discount de pina la 200ron  plus livrare gratuita si alte avantaje.AICI  gasiti detalii suplimentare pentru o oferta de neratat!

Va invitam sa cititi si Recomandarea noastra -> AICI!

In primul rand va pot spune ca datorită tehnologiei High Dynamic Range (HDR), se păstrează detaliile pierdute în zonele cele mai întunecate și mai strălucitoare, ceea ce oferă o imagine mult mai dinamică. Cu acest model puteti sa experimentați cele mai fine detalii, contrastul și textura în rezoluția Full HD 1080p. Cu o rezoluție a imaginii de 1920 x 1080 pixeli, televizoarele Full HD reproduc de cinci ori mai multe detalii decât televizoarele cu definiție standard. Tot ceea ce urmăriți va reda o experienta mai superioara.

Televizorul Sony 40WE660 ofera tehnologia de procesare a imaginilor X-Reality ™ PRO ce analizeaza  toți pixelii pentru a oferi o claritate deosebită a imaginii. Deoarece sunt analizate cadrele unice, fiecare scenă este comparată cu baza de date speciale pentru a rafina imaginea afișată și a reduce zgomotul, rezultând o imagine extrem de realistă. Diferența este clară și se manifestă în aspectul natural al detaliilor. Tehnologia inovatoare Motionflow ™ XR asigură calitatea și claritatea imaginii atunci când afișează acțiuni rapide. Funcționează  generând și inserând imagini suplimentare între cadrele materialului original, inclusiv elementele vizuale cheie ale cadrelor disponibile. Unele modele au o funcție de inserare a cadrelor întunecate, care împiedică încețoșarea imaginii și oferă o imagine cu adevărat cinematică.

Parerea noastra despre produs

Cu televizorul  Sony 40WE660 puteți înregistra programe TV digitale pe un HDD sau USB conectat, cu o capacitate de până la 2 TB și apoi le puteți reda în orice moment. Puteți utiliza butonul sau cronometrul pentru a începe înregistrarea. Pentru a începe înregistrarea programului vizionat, apăsați butonul REC si la sfârșitul programului, înregistrarea se va opri automat. Desi nu are suport 4K, tehnologia implementata pe acest model se ridica la nivelul unui Smart TV 4K fara probleme .

In urma testarii acestui model pot spune ca mi-a oferit o experienta frumoasa in care m-am putut bucura de functiile unice ale acestui model , il recomand cu incredere pentru a fi achiztionat ! Este intradevar o linie de top high-end Sony .

Vezi pretul de azi 20.01.2022-> Click Aici !

 

Vezi si:  REVIEW - SONY 49XE8005 43XE8005 – Mai aproape de realitate cu Bravia 2017 !

Tags: SONY

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*