REVIEW – Sony KDL49WD755B performanta maxima !

Sony KDL49WD755B Poze & detalii tehnice ! -> AICI !

Bun gasit la un nou topic despre gama Bravia 2017 de televizoare full HD. Astazi vom discuta despre modelul Sony KDL49WD755B Full HD Smart TV , un model din seria 2017 ce contine tehnologii de redare a imaginilor foarte bune ! In urma testarii acestui model am descoperit ca acest televizor are o capacitate de redare a imaginilor 1080p superioara fata de televizoarele conventionale HD.  Tehnologia inovatoare Motionflow  XR asigură calitatea și claritatea imaginii atunci când afișează acțiuni rapide. Funcționează prin generarea și inserarea de cadre întunecate, care împiedică încețoșarea imaginii și oferindu-i o imagine reală cinematografică. Va invitam sa cititi si Recomandarea noastra -> AICI!

Televizorul Sony KDL49WD755B este dotat cu tehnologia X-Reality PRO 4K ce converteşte fiecare pixel pentru o claritate remarcabilă. Pixelii din cadre multiple sunt analizaţi și claritatea imaginilor este îmbunătăţită și rafinată în timp real. Cu 4K X-Reality PRO, modelele din imagini sunt comparate cu modelele stocate într-o bază de date unică pentru a identifica cea mai bună nuanţă, saturaţie şi luminozitate a fiecărui pixel. Sony utilizeaza cunoștințele dobândite din dezvoltarea și filmarea filmelor cu încasări foarte mari și a emisiunilor TV pentru a oferi detalii extrem de realiste în tot ceea ce vedeți.

Parerea noastra despre model

De asemenea cu televizoru Sony KDL49WD755B puteți înregistra programe TV digitale pe un HDD sau USB conectat, cu o capacitate de până la 2 TB și apoi le puteți reda în orice moment. Puteți utiliza butonul sau cronometrul pentru a începe înregistrarea. Pentru a începe înregistrarea programului vizionat, apăsați butonul REC si la sfârșitul programului, înregistrarea se va opri automat. Desi nu are suport 4K, tehnologia implementata pe acest model se ridica la nivelul unui Smart TV 4K fara probleme .

In concluzie acest model este ideal pentru fiecare persoana ce doreste un Smart TV de calitate si cu o performanta de redare Full HD unica. Pe langa modelele conventionale seria Bravia ofera un plus de eleganta si confort locuintei dvs. Recomand cu incredere !

Vezi pretul de azi 20.01.2022-> Click Aici !

 

Vezi si:  REVIEW- SONY 65XE8577 55XE8577 – O noua viata inteligenta cu Sony !
Tags: SONY

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*