REVIEW – Star-Light WMV-712A++ pret promotional!

Star-Light WMV-712A++ Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Daca este fan al acestei game de produse, atunci ai nimerit bine chiar pe produsul pe care ti-l vom recomanda si noi cu incredere de la Star Light. Citeste si afla mai multe informatii despre aceasta masina de spalat pe care o gasesti online disponibila la Emag in aceasta perioada.

Star-Light WMV-712A++ este o masina de spalat moderna pe care o vei putea folosi cu succes de fiecare data datorita noilor tehnologii ce imbina utilul cu placutul si ofera cea mai buna experienta de spalare la fel ca orice alta masina de spalat din clasa energetica A++.Va recomandam si Recomandarea noastra -> AICI!

E bine de stiut faptul ca facand parte din cea mai buna clasa energetica, acest model te va ajuta sa economisesti in timp energie, apa si detergent. Lucrul acesta se va simti semnificativ pe facturi dar in acelasi timp vei ajuta si la protejarea mediului inconjurator. Masina de spalat rufe Star-Light WMV-712A++ curata in profunzime iar in acelasi timp protejeaza tesaturile.

Este un model modern din clasa A++ care contine nu mai putin de 15 programe de spalare. Este conceputa pentru nevoile de zi cu zi si iti face viata mai usoara scapandu-te de grija petelor si a murdariei. Pentru protectia celor mici ai disponibils i un program de spalare Baby Care. Poti economisi energie cu pana la 40% alegand modul Eco. In acest fel masina de spalat va limita temperatura apei la doar 20 de grade insa rezultatele vor fi aceleasi.

Pareri Star-Light WMV-712A++

Star-Light WMV-712A++ este o masina de spalat performanta pe care noi am testat-o cu succes in aceste zile. Are o viteza de centrifugare pana la 1200 rpm si o capacitate de incarcare de pana la 7 kg. Este ideala pentru o familie de 3-4 membri. Cel mai scurt program de spalare dureaza doar 15 minute iar accesul la toate optiunile disponibile la modelul Star-Light WMV-712A++ se face direct de pe panoul digital mecanic situat in partea superioara. Este o alegere inteleapta pentru oricine isi doreste o masina de calitate dintr-o clasa energetica superioara la un pret decent.

Vezi pretul de azi 20.01.2022-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - Star-Light ACMP-12A – AC mobil, la un pret bun!
Tags: STAR-LIGHT

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*