REVIEW – Vivax ACP-18CH50AEZI – Pret, teste si pareri!

Vivax ACP-18CH50AEZI Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Un aparat de aer conditionat de top am placerea sa va prezint azi, pe numele sau Vivax ACP-18CH50AEZI. Recomand cumpararea sa pentru spatii largi, cum ar fi livinguri, doua dormitoare sau chiar intregi garsonieri. Compresorul pe care il detine dezvolta o capacitate generoasa de 18000 BTU pe ora, acesta folosind tehnologia Inverter. Practic, va veti bucura de o eficienta mai mare, de un consum mic de curent, dar si de o functionare silentioasa.

Daca puneti pret pe aspectul aparatului, fiti fara grija. Cei de la Vivax au produs unitatea din materiale de calitate, iar designul sau este unul foarte modern. Ea vine dotata cu un display electronic ascuns, dar si cu mai multe LED-uri cene indica modul de functionare. Pentru a vedea si alte opinii ale celor care au testat deja acest produs, va recomand sa vedeti si Recomandarea noastra -> AICI!

Telecomanda pe care Vivax ACP-18CH50AEZI o detine este utila in diferite situatii. Ea ne permite sa controlam temperatura, functiile speciale, dar ne si ofera detalii despre ele cu ajutorul ecranului pe care il detine.

Va vorbeam despre functii, iata care sunt ele: racire, ventilatie, dezumidificare, incalzire, autocuratare, autodiagnoza, modul slepp, modul turbo, modul economic, plus Follow Me. Cea din urma face ca aparatul sa detecteze pozitia telecomandei si sa masoare temperatura din jurul ei, facand ca aerul sa fie distribuit exact in acel loc.

Un alt atuu important al acestu electrocasnic este dat de faptul ca el are in dotarea sa filtre anti-praf ce purifica aerul din locuinta. Asadar, toti utilizatorii se vor bucura de un ambient curat, numai bun pentru sanatate.

Teste si pret Vivax ACP-18CH50AEZI

Pot spune ca aparatul s-a descurcat perfect in timpul testelor, el reusind sa schimbe rapid temperatura, fara ca utilizatorii din jurul sau sa fie deranjati de puterea sau zgomotul sau.

In plus, Vivax ACP-18CH50AEZI incanta cu un raport pret/calitate foarte bun si de aceea vi-l recomand si voua cu multa incredere!

Vezi pretul de azi 05.12.2021-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - Sharp SJEX770FSL super achizitie !
Tags: VIVAX

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*