REVIEW – Vivax ACP-12CH35AERI – Pret, detalii si teste!

Vivax ACP-12CH35AERI Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

In urma cu aproximativ o zi am avut ocazia sa testez Vivax ACP-12CH35AERI, un aparat de aer conditionat de o calitate buna, ce m-a impresionat atat cu calitatea sa, cat si cu designul pe care l are. Incepem prin a vorbi despre aspectul unitatii interne. Aceasta vine in culoarea alb, dar datorita ecranului ascuns pe care il detine, putem spune ca este intr-adevar moderna.

Modelul il recomand pentru livinguri, garsoniere, sau chiar doua dormitoare, deoarece el ofera o capacitate generala de 12000 BTU pe ora. Impreuna cu cele doua unitati, veti primi o telecomanda cu ajutorul careia veti seta aparatul, dar care va va oferi si toate informatiile despre modul sau de functionare cu ajutorul ecranului pe care il detine. Inainte de a continua postarea, va recomand sa descoeriti aici Recomandarea noastra -> AICI!

Vivax ACP-12CH35AERI a fost construit pentru a va sta la dispozitie atat in zilele toride de vara, cat si in perioadele reci ale anului. Spun asta pentru ca el poate raci, ventila si dezumidifica aerul. In plus, daca atmosfera este una umeda, atunci puteti folosi functia de dezumidificare.

Cei de la Vivax au dotat dispozitivul cu mai multe functii interesante, printre cele mai importante fiind: autodiagnoza, autocuratare, detectarea scurgerilor de freon, modul sleep, modul turbo si modul ECO. De altfel, functia iFeel face ca aerul sa fie distribuit catre pozitia in care noi ne aflam, cu ajutorul unui senzor special din telecomanda.

Mai vreau sa va spun ca modelul are in dotarea sa si un filtru anti-praf, plus unul Bio. Acestea fac ca aerul care patrunde in incapere sa fie lipsit de praf, mucegai sau bacterii, iar puritatea lui sa fie una la un nivel ridicat.

Ce pret are Vivax ACP-12CH35AERI?

Dupa ce am testat Vivax ACP-12CH35AERI, am ajuns la concluzia ca avem de-a face cu un dispozitiv perfect pentru orice categorie de clienti, fie ei si cei pretentiosi.

Nu va faceti griji din pricina pretului, deoarece Vivax ACP-12CH35AERI este un produs ieftin, cu toate ca vine dotat cu toate functiile de care aveti nevoie!

Vezi pretul de azi 05.12.2021-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - Daewoo DWD-CV702G pret si pareri!
Tags: VIVAX

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*