REVIEW – Vortex A1818FA – Pret si detalii!

Vortex A1818FA Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Dupa ce am testat aparatul de aer conditionat Vortex A1818FA, am revenit ca de fiecare data cu un review special in care vi-l voi prezenta pe larg. O sa incep prin a vorbi despre aspectul produsului, deoarece impresioneaza la acest capitol. Modelul are un design bine construit, modern, care il face sa fie potrivit pentru absolut orice incapere din casa dumneavoastra.

Dat fiind faptul ca are o capacitate de 18000 BTU, acest dispozitiv va putea fi folosit fara probleme chiar si in incaperi ce au pana la 35 mp ca dimensiuni. Impreuna cu cele doua unitati veti primi si o telecomanda usor de folosit. Cu ea veti putea controla aparatul, dar va va oferi si informatii despre modul de functionare datorita displayului pe care il detine. Sunt convins ca sunteti interesati si de opiniile altor persoane despre produs. Astfel, va invit sa accesati Recomandarea noastra -> AICI!

 Vortex A1818FA este practic un electrocasnic ce joaca rolul a mai multora! De ce spun asta? Deoarece el are capacitatea de a raci aerul, de a-l incalzi, dar si de a-l dezumidifica. Concret, il veti putea folosi pe intreg parcursul anului, economisind niste banuti importanti din cauza acestui aspect.

Dispozitivul vine dotat cu toate functiile speciale pe care vi le puteti dori. Cele mai importante dintre ele sunt: modul sleep, modul turbo, functia de auto—dianosticare, functi anti-mucegai. De altfel, modelul vine cu functia iFeel, cea acu ajutorul careia aparatul va identifica pozitia telecomenzii, distribuind aerul exact in acel loc.

Ce alte caracteristici mai detine Vortex A1818FA?

Pe final, trebuie sa stiti faptul ca datorita compresorului Inverter pe care aparatul il detine, voi veti avea parte de o eficienta mult mai buna fata de modelele conventionale. De altfel, folosind clasa A++, aparatul ne ofera si un consum mic de energie electirca, aspect foarte important.

In concluzie, Vortex A1818FA este potrivit pentru fiecare dintre voi din punctul meu de vedere, iar asta datorita calitatii sale si pretului foarte bun pe care il detine!

Vezi pretul de azi 20.01.2022-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - Vortex VAP-T09K – AC portabil la pret mic!
Tags: VORTEX

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*