REVIEW – Whirlpool ADG 522 IX – Design modern!

Whirlpool ADG 522 IX Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

In postarea zilei vom discuta despre super masina de spalat vase Whirlpool ADG 522 IX. Dupa cum puteti oberva din imaginea alaturata, modelul este unul semi-incorporabil. Partea superioara a masinii vine in culoarea argintie, iar pe ea poate fi gasit panoul de comanda. Acolo, aveti parte de butoane pentru selectia programelor  si a functiilor, dar si de un display LED care va indica timpul ramas pana la finalizarea programului.

Latimea produsului este de doar 45 cm, ceea ce inseamna ca este unul slim. Chiar si asa, el a fost dotata cu o cuva destul de generoasa, care poate fi incarcata cu pana la 10 seturi. Compartimentele din interior sunt ajustabile, astfel ca voi sa puteti incarca orice tip de vas: farfurii, tacamuri, pahare, oale, tigai si nu numai.Va invit sa vedeti si Recomandarea noastra -> AICI!

Cele 8 programe de spalare pe care Whirlpool ADG 522 IX le detine sunt diferite. Asta inseamna ca veti putea spala eficient si fara efort vase care prezinta absolut orice grad de murdarie. Printre cele mai importante programe regasim: intensiv, prespalare, rapid, normal, eco.

Pe langa toate acestea, trebuie sa mai stiti ca masina mai vine si cu cateva tehnologii extrem de utile in diverse situatii: al 6-lea Simt, protectie impotriva inundatiei, indicator sare, indicator lichid de limpezire, program silentios, aqua stop, protectie copii, functia de programare intarziata.

Pareri despre Whirlpool ADG 522 IX

Parerea mea despre aceasta masina de spalat vase este una foarte buna, deoarece m-a surprins placut in timpul testelor. Vasele au fost perfect spalate, clatite si uscate. Intreg procesul a fost unul atat silentios, cat si economic, iar asta datorita motorului performant, dar si a clasei de consum A++.

Daca va doriti sa scapati de grija spalatului de vase, eu va recomand Whirlpool ADG 522 IX cu multa incredere. Pretul de achizitie al produsului este unul foarte bun, sub media pietei de specialiatate.

Vezi pretul de azi 05.12.2021-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - Whirlpool BLF 8001 W pret foarte bun !
Tags: Whirlpool

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*