REVIEW – Whirlpool AGB 022 masina de facut cuburi de gheata !

Whirlpool AGB 022 Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Bun gasit, dragi prieteni! Iata ca nu testam doar electrocasnice clasice, astazi vom trece in revista si un review al unui aparat mai special pe care il regasim cel mai des la baruri acolo unde este nevoie de gheata constant in special pe timpul verii. Daca vrei sa ai si tu acasa la tine un aparat de facut cuburi de gheata, atunci poti miza pe Whirlpool AGB 022.

Eu l-am testat timp de 2 saptamani si au fost cam cele mai frumoase fiindca vara e foarte cald si este nevoie de astfel de solutii pentru a face fata caniculei. Recomand acest produs in special persoanelor juridice fiindca nu oricine isi va permite sa dea peste 3.000 Ron pe  un aparat de facut gheata. Este un model profesionat care poate produce 10 kg de gheata la nivel high. In timp de o zi poate produce si peste 24 de kg gheata de calitate si excelenta pentru cocktail, wiskey sau sucuri, puteti vedea Recomandarea noastra -> AICI!

Masina profesionala de facut cuburi de gheata Whirlpool AGB 022 are incoporat un sistem de racire static si produce pana la 24 kg de gheata zilnic. Desi nu am mai cochetat cu o astfel de masinarie, am putut sa o utilizez foarte usor inca de la prima incercare. Are o greutate de 38 de kg, e necesar pentru motor ca sa produca o cantitate mare de gheata insa nu o vei cara mereu dupa tine.

Parerea noastra despre Whirlpool AGB 022

La un bar e perfecta si face minuni pe timpul verii. Nu va ocupa mult spatiu asa ca nici nu te vei incurca de ea prea des, doar atunci cand vei avea nevoie de gheata. Este un raport pret-calitate foarte bun asta in cazul in care ai nevoie de foarte multa gheata. In caz contrar nu este recomandat acest produs persoanelor fizice decat daca vrei sa iti produci singur gheata rapid, fara sa mai astepti dupa congelatorul combinei frigorifice.

Vezi pretul de azi 18.09.2021-> Click Aici !

 

Vezi si:  REVIEW - Samsung AR12MSPXBWKNEU – Functia Wind-Free!
Tags: Whirlpool

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*