REVIEW – Whirlpool AWOC5122 pret promotional!

Whirlpool AWOC5122 Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Buna ziua, dragi prieteni! Ca de fiecare data, in randurile de mai  jos mi-am propus sa va dezvalui totul despre masina de spalat de la Whirlpool AWOC5122 – ce vine ca o alternativa incredibila la masina veche care care incepe sa aiba din ce in ce mai multe probleme! Mai concret, mi-am propus sa va prezint caracteristicile sale  extraordinare de care aceasta dispune dar si pretul sau atractiv ce in raport cu performantele sale extraordinare ar putea fi o alegere excelenta!

De acum, cu noua gama de masini de spalat rufe cu incarcare frontala de la Whirlpool, te poti bucura de mai mult timp liber pentru tine si pentru familie, pentru ca acum ai la dispozitie programele cu tehnologii speciale si functii   inteligente, care te ajuta sa-ti organizezi timpul, sa te concentrezi pe lucrurile care iti plac cu adevarat, iar spalarea rufelor sa devina o adevarata distractie.Va recomandam sa vedeti si Recomandarea noastra -> AICI!

Vei obtine mereu rezultate remarcabile cu tehnologia  “Wool Excellence“potrivita hainelor din lana. Ofera o ingrijire eficienta si delicata pentru acestea fara folosirea de accesorii aditionale. Astfel cu tehnologia “Wool Excellence“, vei obtine garantat rezultatele optime la care te astepti!

Dispozitivul se bucura de o Clasa de eficienta a energiei nemaipomenita.Cu ajutorul clasei de eficienta A+, de acum te bucuri de cele mai bune rezultate si reducere de consum energetic. Viteza impresionanta,  a masinii de spalat ofera  performanta de centrifugare de pana la 1200 rpm si o capacitate de incarcare de 5 kg. De asemenea  Whirlpool are toate solutiile pentru a va sustine activitatea  de spalare a rufelor, chiar daca spatiul nu este neaparat unul generos.

Datorita tehnologiei Al 6-Lea Simt te vor servi o multime de functii si operatiuni care iti vor face viata mai usoara, mai curata si mai confortabila! Dvs. decideti tipul de tesatura si incarcatura pe care doriti sa o puneti la spalat, iar Tehnologia Al 6lea Simt recunoaste dimensiunea incarcaturii prin intermediul unor senzori speciali, si regleaza in mod automat resursele, oferind pana la 50% economie de energie, de apa si de timp. Incarcatura este monitorizata continuu pe tot parcursul ciclului de spalare pentru a asigura performante optime de spalare. Masina de spalat de la Whirlpool AWOC5122 este performanta, economica, chiar daca nu este foarte incapatoare.

Ce putem spune despre Whirlpool AWOC5122

Forma elegantă a tamburului oferă o performanţă de spălare puternică şi totodată delicată. Hainele se mişcă prin tamburul cu formă unică şi textură , iar perforaţiile de mici dimensiuni pentru ieşirea apei, previn blocarea ţesăturilor şi deteriorarea acestora. Obţineţi o tratare atentă a ţesăturilor cu rezultate de curăţare în profunzime numai cu modelul AWOC5122 !

Sper ca prin mica mea descriere am atins  cam toate punctele importante pe care Whirlpool le-a adus cu mandrie produsului sau AWOC5122, pentru a satisface nevoile utilizatorilor sai, in asa fel, incat chiar si cei mai pretentiosi o vor aprecia la adevarata sa valoare! Remarcabil este faptul ca raportul dintre costurile sale si performantele acesteia este excelent!

Vezi pretul de azi 05.12.2021-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW – Whirlpool WBC 3B19 B pret si pareri!
Tags: Whirlpool

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*