REVIEW – Whirlpool BSNF 8152 OX ofera un spatiu de aproape 100 de litri !

Whirlpool BSNF 8152 OX Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Salutare si bine v-am regasit la testarea unui nou produs din gama Whirlpool. De aceasta data am pregatit pentru voi o combina frigorifica super economica din Clasa A++. Whirlpool BSNF 8152 OX este un model foarte interesant si datorita raportului pret calitate excelent. Cu un consum mediu de 240 kWh pe an, Whirlpool BSNF 8152 OX este un model de combina frigorifica care n-ar trebui sa lipseasca din casa nimanui. Si tu poti avea aceasta combina frigorifica daca alegi ofertele de pe Emag din aceasta perioada, acolo unde ai parte de reduceri consistente si promotii atractive. Whirlpool BSNF 8152 OX este o combina frigorifica spatioasa cu un volum net de 316 litri.Va invitam sa vedeti si Recomandarea noastra -> AICI!

Doar congelatorul ofera un spatiu de aproape 100 de litri, in timp ce in frigider aveti la dispozitie pana la 240 de litri pentru depozitarea mancarii si a altor alimente ce necesita o temperatura mai scazuta. Si combina frigorifica Whirlpool BSNF 8152 OX foloseste cea mai noua tehnologie cu al saselea simt. Este o tehnologie inteligenta care ajuta la refrigerarea alimentelor si pastrarea lor in conditii optime de temperatura. Frigiderul are 4 rafturi de sticla si alti 3 suporti pe usa plus un compartiment destinat legumelor si fructelor. Atat congelatorul cat si frigiderul sunt dotate cu sistem de dezghetare automat.

Parerea noastra despre Whirlpool BSNF 8152 OX

Combina frigorifica Whirlpool BSNF 8152 OX are culoarea de inox si se deschide pe partea dreapta cu ajutorul manerelor pozitionate orizontal. Whirlpool BSNF 8152 OX este dotat cu functie de super-racire si sistem antibacterian. Fata de alte produse din aceeasi gama, acest model are o autonomie mult mai buna pana la 22 de ore si un nivel de zgomot scazut. Greutatea este de doar 70 de kg si are o inaltime de 188.5 cm asa ca va incapea fara probleme in orice bucatarie. In final tin sa precizez faptul ca modelul de combina frigorifica Whirlpool BSNF 8152 OX este un lux pe care trebuie sa ti-l permiti si tu si chiar poti.

Vezi pretul de azi 20.01.2022-> Click Aici !

 

Vezi si:  REVIEW - SIMBIO SBWM60 raport, pret si calitate!
Tags: Whirlpool

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*