REVIEW – Whirlpool FWSG 71253 W – Pareri si Pret

Whirlpool FWSG 71253 W Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Buna, prieteni! Daca nu avem un buget prea mare pentru achizitia unei masini de spalat rufe, dar totusi ne dorim  un aparat destul de bun si rezistent cum este  Whirlpool FWSG 71253 W, aceasta ar putea fi o oportunitate pentru tine! Acest model de succes se poate  incadra in aceasta categorie pentru ca vine la un pret redus, are o garantie generoasa si este un aparat ce pune accentul pe spalarea hainelor zilnice, dar si cu multe alte  optiuni speciale. Programele incluse au cateva  instructiuni simple pentru a alege un ciclu de spalare potrivit pentru natura tesaturilor introduse in cuva. Recomandarea noastra -> AICI!

Capacitatea sa de incarcare de pana la 7 kg,  este mai mult decat suficienta  pentru o familie formata din 3-4 membrii. Viteza de stoarcere atinge un nivel maxim de 1200 rpm.  Acesta este destul de ridicat, ceea ce inseamna ca hainele vor fi bine stoarse si se vor usca rapid. Evident ca aceasta viteza poate fi reglata, adica  veti alege dvs. viteza de stoarcere in functie de necesitatea pe care o aveti.  Dar si clasa energetica in care a fost incadrata masina de spalat Whirlpool FWSG 71253 W ,este mai performanta  adica A+++. Mai precis, consumul de curent este mai mic in comparatie cu al unei masini de spalat din clasa A+.

FreshCare este optiunea ce se poate activa de catre consumator, atunci cand nu suntem siguri la cat timp vom scoate rufele din masina de spalat la finele programului. Astfel  indiferent ca intarziem sau nu cu extragerea rufelor din tambur, hainele isi vor pastra mirosul de “proaspat spalate”. De asemenea cu ajutorul FreshCare+, noua gama de masini de spalat rufe de la Whirlpool, vei fi mai flexibil si vei dispune de mai mult timp pentru tine si familia ta. Dupa terminarea ciclului de spalare, daca ai selectat optiunea FreshCare+, rufele beneficiaza de un tratament delicat si cu miscarile specifice ale tamburului isi pastreaza mirosul fresh si catifelarea pana la 6 ore, putand fi totodata calcate mai usor.

Merita sa cumperi Whirlpool FWSG 71253 W ?

Remarcabila este si functia Soft Move, ce asigura miscari personalizate ale tamburului pentru o ingrijire adaptata oricarui tip de rufe. Tamburul efectuează un set exclusiv de 7 miscari specifice, adaptand frecventa si durata fiecarui tip de material si faza de spalare.

Cu un design, elegant, tipic  liniei clasice dar si moderne in acelasi timp, cu imensa capacitate si caracteristicile pe care vi  le-am enumerat,  masina de spalat Whirlpool FWSG 71253 W, poate fi dispozitivul ideal pe care il cauti de multa vreme!  Vei avea  satisfactia de a regasi confortul, calitatea si curatenia chiar la tine acasa! Daca e sa vorbim despre raportul calitate/pret, clientii nostri confirma ca acesta este unul absolut extraordinar!

Vezi pretul de azi 16.10.2021-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW – Whirlpool WBC 3B19 B pret si pareri!
Tags: Whirlpool

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*