REVIEW – Whirlpool SPIS 412L – Teste, pareri si pret!

Whirlpool SPIS 412L Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Dupa cum v-ati prins deja, azi vorbim despre un aer conditionat, pe numele sau Whirlpool SPIS 412L. Daca sunteti in cautarea unui astfel de dispozitiv, va recomand sa cititi acest review, deoarece modelul de fata este unul incantator! Pentru inceput, vreau sa remarc faptul ca capacitatea acestui aparat este de 12000 BTU, ceea ce il face numai bun pentru un living spatios, pentru o garsoniera sau chiar pentru doua dormitoare de apartament.

Unitatea interna are intr-adevar un design special. Ea vin in culoarea Argintie, ceea ce ii acorda un plus de eleganta. De asemenea, aceasta are si un display electronic integrat, care ne ofera informatii despre functionare. Pe langa aparatul in sine, veti primi si o telecomanda usor de utilizat. Cu ajutoul ei putem seta temperatura, functiile speciale si nu numai. De altfel, ea este dotata cu un senzor special, ce transmite unitatii locul in care ne afla, iar aerul suflat ne ocoleste! Inainte de a continua acest articol, va recomand sa descoperiti si Recomandarea noastra -> AICI!

Whirlpool SPIS 412L este dotat cu o multime de functii speciale, printre cele mai imprtante fiind> autorestart, auto curatare, timer, sleep, power save, silent. De asemenea, tehnologia Al 6-lea simt face ca aparatul sa ajusteze automat consumul si modul de functionare in timpul de situatie.

Acest AC poate fi folosit pentru racire, incalzire, ventilatie sau dezumidificare. El vine cu un filtru de carbon HD+, ce are capacitatea sa opreasca patrunderea in locuinta a prafului si bacteriilor.

In timpul functionarii, dispozitivul este unul foarte silnetios, dar si economic. Pe langa faptul ca foloseste tehnologia Inverter, acest model vine si cu clasa de consum A+, cu ajutorul careia vom avea chiar si o mica reducere a facturii de curent!

Ce pret are Whirlpool SPIS 412L?

Whirlpool SPIS 412L are un pret foarte bun pentru tot ceea ce ne ofera, de aceea recomand cu incredere acest produs. Daca doriti sa achiztionati modelul, atunci va recomand sa accesati unul dintre link-urile din articol, deoarece aveti sanse mari de a-l gasi la un pret promotional!

Vezi pretul de azi 05.12.2021-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - Whirlpool WIO 3T133 DEL – Pretul performantei!

Tags: Whirlpool

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*