REVIEW – Aer conditionat Whirlpool SPIW 412L

Whirlpool SPIW 412L Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Whirlpool SPIW 412L este unul dintre cele mai populare aparat de aer conditionat ale cunoscutului brand, iar eu l-am testat pentru voi! Va recomand sa cititi integral articolul, deoarece veti afla toate detaliile despre model. Acesta are o capacitate de racire de 12000 BTU, ceea ce il face perfect pentru un living sau pentru o garsoniera intreaga.

Dupa cum se poate vedea chiar din poza, modelul are un designa tat modern, cat si elegant. El vine in culoarea alba, dar si cu o banda de culoare neagra. In interiorul acesteia se afla chiar si un ecral LED care ne ofera informatii despre modul de functionare, dar si despre temperatura setata. Trebuie sa stiti ca produsul foloseste tehnologia Inverter Plus, ceea ce inseamna ca este mult mai eficient si economic fata de cele obisnuite. Produsul se bucura de zeci de recenzii pozitive acordate de clienti, iar pentru a va convinge, va recomand sa vedeti aici Recomandarea noastra -> AICI!

Whirlpool SPIW 412L este dotat cu tehnologia Al 6-lea simt. Concret, aparatul are capacitatea de a seta automat modul de funcionare, de consum, dar si temperatura pe timpul noptii, astfel ca utilizatorul sa nu sufere de o temperatura prea scazuta! De asemenea, aveti posibilitatea de a seta durata de functionare!

Telecomanda din dotare este extrem de moderna si usor de folosit, cu ajutorul ei putand seta absolut totul! De altfel, ea este dotata cu un senzor special, care activeaza functia Arround U, astfel ca aparatul nu va sufla aerul rece in directia noastra.

Ce parere mi-am facut despre Whirlpool SPIW 412L

In timp ce testam acest aparat de aer conditionat, am constat faptul ca el este unul foarte silentios, cu toate ca motorul se afla in plina functiune. El este de altfel si foarte economic, iar asta se datoreaza clasei de consum A+ pe care o foloseste.

Concret, recomand cu multa incredere Whirlpool SPIW 412L tuturor celor interesati, deoarece vorbim despre un AC extrem de bine dotat, care ne incanta si cu un pret foarte bun, sub media pietei!

Vezi pretul de azi 05.12.2021-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - Whirlpool ADG 522 IX – Design modern!

Tags: Whirlpool

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*