REVIEW – Whirlpool WBC 3B19 B pret si pareri!

Whirlpool WBC 3B19 B Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Daca ati ajuns aici, probabil ca sunteti in cautarea unui electrocasnic care sa va scape de activitatea zilnica si obositoare legata de spalatul de vase. Ei bine, sunteti unde trebuie, deoarece va voi prezenta Whirlpool WBC 3B19 B. Aceasta masina de spalat vase este una extrem de moderna, fiind semi-incorporabila. Panoul de comanda este la vedere, iar acesta vine intr-o combinatie foarte reusita de culori, avand un design atractiv.

Cu ajutorul electrocasnicului veti putea spala chiar si 13 seturi de vase intr-o singura runda, lucru greu de realizat fara un ajutor de acest gen. Modelul impresioneaza si datorita consumului redus de curent electric, apa sau detergent. Aceste atuuri sunt datorate Clasei A++, dar si a cunoscutei tehnologii al 6-lea Simt, cea care regleaza automat modul de functionare. Cei care au cumparat deja produsul i-au acordat numai note maxime, fiind asadar foarte multumiti de performantele obtinute.Va recomand sa vedeti si Recomandarea noastra -> AICI!

Programele pe care Whirlpool WBC 3B19 B le detine sunt: intensiv, bio, prespalare, special pentru pahare, express si Daily. Ele folosesc temperaturi care ajung si la 70 grade celsius, iar asta inseamna ca pana si cele mai murdare vase vor putea fi spalate intr-un mod eficient si fara efort.

Pentru ca tabloul sa fie unul complet, cei de la Whirlpool au dotat modelul si cu o serie de functii si tehnologii ce au rolul de a va asigura un confort chiar mai bun. Iata care sunt acestea: optiunea pentru incarcare pe jumatate, filtru autocuratare, protectie copii, functia de programare intarziata, indicator sare sau indicator pentru finalizarea programului.

De ce va recomand Whirlpool WBC 3B19 B

Pe langa cele prezentate, mai trebuie sa stiti ca masina foloseste un motor foarte performant, care asigura o functionare silentioasa. Whirlpool WBC 3B19 B este o masina de spalat vase bine dotata, ce are capacitatea de a satisface nevoile chiar si celor mai pretentiosi dintre voi, iar din acest motiv o recomand cu incredere.

Vezi pretul de azi 05.12.2021-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - Galanz AC-12 HP 33 – Raport pret/calitate excelent!
Tags: Whirlpool

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*