REVIEW – Whirlpool WKFO 3O32 P X – Calitate premium!

Whirlpool WKFO 3O32 P X Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Azi vorbim despre o super masina de spalat vase, pe numele ei Whirlpool WKFO 3O32 P X. Dupa cum se poate vedea in poza atasata, modelul atrage atentia inca de la primul contact datorita designului sau elegant si modern. El vine intr-o combinatie reusita de culori argintiu-negru, iar materialele din care este fabricat sunt de o foarte buna calitate.

Panoul de comanda se afla in partea de sus. Acolo, 8 butoane va stau la dispozitie, dar si un mic display electronic ce va va informa in tot ceea ce priveste modul de functionare. Cu aceasta masina veti putea spala 14 seturi de vase, fiind asadar extrem de incapatoare. Numai note maxime a primit produsul din partea utilizatorilor, ceea ce inseamna ca avem de-a face cu unul de top!Va recomand si Recomandarea noastra -> AICI!

Whirlpool WKFO 3O32 P X vine cu 10 programe de spalare, ceea ce inseamna ca absolut orice tip de vesela va fi spalata la perfectie. Totusi, cele mai importante imi par a fi: intensiv, rapid, automat, bio sau programul de prespalare. Ele folosesc 4 nivele de temperatura, ajungand chiar si la 70 grade.

Pentru ca tabloul sa fie complet, masina vine cu mai multe tehnologii: Multizone, sistem de uscare Turbo Dry, Power Clean Pro, incarcare la jumatate, protectie copii si inundatie, filtru cu autocuratare, timer de 24 ore, dar si cunoscutul al 6-lea Simt, tehnologie ce face ca aparatul sa masoare automat diferiti factori.

Concluzii despre Whirlpool WKFO 3O32 P X

Pe final, mai trebuie sa va spun faptul ca electrocasnicul s-a comportat excelent in teste, fiind foarte silentios. Zgomotul produs este aproape insesizabil, iar asta inseamna ca il veti putea folosi chiar si noaptea. In plus, datorita clasei A+++, factura de curent electric va scadea cu siguranta!

Opinia mea despre Whirlpool WKFO 3O32 P X este bineinteles una foarte buna, de aceea v-o recomand si voua cu multa incredere, pentru ca sunt convins ca nu veti fi dezamagiti de performantele sale.

Vezi pretul de azi 20.01.2022-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - Indesit EWSD 61051 - Masina de spalat, pareri si preturi !
Tags: HANSA

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*