REVIEW – Yamato YW12IG – perfect pentru apartament!

Yamato YW12IG Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Am testat de curand Yamato YW12IG, un aparat de aer conditionat ce se bucura de o popularitate crescuta in randul celor care deja l-au achizitionat! Este vorba despre un model perfect pentru orice apartament, deoarece capacitatea sa de 12000 BTU/h il face sa fie util pentru suprafete chiar si de 35 metri patrati.

Daca puneti pret pe design, trebuie sa va spun faptul ca modelul este unul modern, cu toate ca vine in clasica culoare alba. Compresorul pe care il foloseste vine cu tehnologia Inverter, lucru ce nu poate fi decat un atuu, deoarece face ca aparatul sa fie mai eficient! De altfel, datorita clasei superioare de consum A++, dispozitivul va va oferi chiar si o mica reducere a facturii de energie electrica. Asa cum va spunea, cei care au folosit deja produsul se declara foarte multumiti, iar drept dovada, va invita sa accesati mai departe Recomandarea noastra -> AICI!

Incalzire, racire, ventilatie si dezumidificare. Nu vorbim despre 4 electrocasnice diferite, ci despre functiile de climatizare pe care Yamato YW12IG le detine. Practic, voi il veti cumpara nu doar pentru zilele toride de vara, ci si pentru restul lunilor!

Impreuna cu cele doua unitati veti primi si o telecomanda usor de folosit, care are rolul atat de informare, cu ajutorul display-ului, cat si de control al aparatului de la distanta. Pe langa temperatura si functiile de climatizare, veti mai putea seta urmatoarele: mod sleep, timer 24 ore, modul turbo, auto-curatare, auto-diagnoza, functia iFeel si nu numai.

Ce pret are Yamato YW12IG?

Inainte de a incheia review-ul, este important de mentionat faptul ca aparatul este unul foarte eficient si rapid in executie, asta fara ca zgomotul produs de el sa fie unul deranjant. In plus, aerul ce patrunde in casa dumneavoastra va fi unul curat datorita filtrelor pe care le detine.

Recomand cu placere Yamato YW12IG tuturor clientilor care au nevoie de un AC de apartament. Produsul are un pret cu mult sub media pietei, pe care il puteti descoperi daca veti accesa unul dintre link-urile din articol!

Vezi pretul de azi 20.01.2022-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - Yamato YW09IG – Teste si opinii!
Tags: YAMATO

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*