REVIEW – Yashido AC-12YDO – Produs modern!

Yashido AC-12YDO Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

In postarea zilei am placerea sa va prezint detalii despre Yashido AC-12YDO, aparat de aer conditionat pe care am reusit sa-l testez nu de mult. Este vorba despre un model ce ofera o capacitate generala de 12000 BTU. Astfel, recomand sa-l achizitionati pentru incaperi precum: dormitoare, livinguri, garsoniere, acolo unde isi va face treaba perfect.

Datorita designului modern pe care unitatea interna il are, ea poate fi amplasata pe orice perete din casa, deoarece se va potrivi fara probleme. Ea vine dotata si cu un afisaj LED ascuns, care odata aprins va va indica temperatura. Este important de mentionat faptul ca acest dispozitiv vine cu tehnologia PFC. Ea este una speciala si are rolul de a reduce consumul de curent chiar si cu pana 50%! Mai departe, cred ca sunteti interesati sa vedeti si Recomandarea noastra -> AICI!

Pe langa tehnologia descrisa mai sus, Yashido AC-12YDO foloseste si clasa A++, dar si un compresor Inverter. Asta inseamna ca voi veti avea parte de un electrocasnic economic, eficient, dar si foarte silentios in timpul functionarii, ceea ce inseamna ca il veti putea folosi fara probleme si noaptea.

Acest aparat este capabil sa raceasca, incalzeasca sau sa dezumidifice aerul din casa voastra. Asadar, confortul vostru va fi unul crescut indiferent de vremea de afara. In plus, cu ajutorul telecomenzii, veti putea seta si una dintre aceste functii: mod silentios, mod putere, timer 24 ore, functia de ionizare etc.

Filtrul detinut de aparat este anti-bacterian. El poate fi demontat cu usurinta de catre utilizator, iar la nevoie, poate fi spalat! Asadar, va veti bucura intotdeauna de un aer proaspat si curat in propria locuinta, lipsit de microbi, praf sau mucegai.

La ce pret poate fi cumparat Yashido AC-12YDO?

Modelul Yashido AC-12YDO poate fi achizitionat la un raport pret/calitate foarte bun. Daca doriti sa descoperiti produsul la o oferta sub media pietei, atunci va recomand sa dati click pe unul dintre butoanele care se gasesc in acest articol!

Vezi pretul de azi 05.12.2021-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW – Hansa ZIM 415WB pret si pareri!
Tags: YASHIDO

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*