REVIEW – York YHKE09ZE-MJORX – Pret atractiv!

York YHKE09ZE-MJORX Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

York YHKE09ZE-MJORX este un aparat de aer conditionat testat de mine în urmă cu o săptămână. Ca de fiecare dată, m-am decis să scriu un review dedicat în care să vă prezint și vouă detalii despre produs. Vorbim despre un model care oferă o capacitate generală de 9000 BTU/h, iar asta înseamnă că el este potrivit pentru încăperi de pâna la 20 mp, cum ar fi dormitoare, livinguri și nu numai.

Unitatea care va fi montată în interiorul casei are un design atractiv, venind în culorile alb-gri. Aspectul modern este dat și de display-ul electronic ascuns pe care îl deține, cel care odată aprins vă oferă informații privind temperatura. Acest aparat foloseste un compresor Inverter, ceea ce nu poate fi decât un plus, deoarece el va fi cu mult mai eficient față de clasicele modele. Mai departe, vă recomand să accesați aici Recomandarea noastra -> AICI!

Controlul lui York YHKE09ZE-MJORX se realizează foarte ușor cu ajutorul telecomenzii. Cu doar o apăsare de buton, aveți posibilitatea de a regla viteza, temperatura, sau să setați functiile speciale. Spre exemplu, puteti selecta una dintre urmatoarele moduri de climatizare: racire, ventilare, dezumidificare si incalzire.

In plus, este important sa stiti faptul ca acest dispozitiv vine si cu mai multe functii speciale, printre care cele mai importante fiind: modul turbo, modul sleep, timer-ul de 24 ore, functia follow me etc. Fiecare dintre acestea a fost special conceputa pentru a va oferi un confort maxim, in orice perioada si moment.

Testele cu York YHKE09ZE-MJORX

In timpul testelor, am ramas placut surprins de zgomotul produs de aparat, care este unul aproape insesizabil. Practic, veti putea folosi electrocasnicul chiar si pe timpul noptii, fara ca somnul sa va fie deranjat. De altfel, el vine cu clasa superioara A++, ceea ce inseamna ca consumul de curent electric va fi intotdeauna unul mic.

York YHKE09ZE-MJORX este recomandat fiecaruia dintre voi, datorita calitatii si performantei sale. Daca doriti sa-l cumparati, veti fi bucurosi sa auziti ca in acest moment el se afla la un pret promotional!

 Vezi pretul de azi 25.01.2021-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - Bompani BOCB660/A pret dupa functii!
Tags: YORK

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*