REVIEW – Zanussi ZFU19400WA pret promotional!

Zanussi ZFU19400WA Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Buna, prieteni! Congelatorul Zanussi ZFU 19400WA  este un aparat frigorific, care vine la pachet  cu o tehnică inovatoare pentru congelarea unei cantitati impresionante de produse, in conditii de maxima siguranta si pe o perioada lunga de timp. Va asigur ca designul modern si deosebit de atent  executat,  cu functii importante care au fost adaptate acestui tip de  aparat, nu vor trece neobservate. De remarcat este si pretul care in raport cu performantele sale este unul excelent!Va propun sa vedeti si Recomandarea noastra -> AICI!

Alege un congelator care nu necesită mult spațiu de depozitare , oferind în același timp o dispunere spațioasă și eficientă? Soluția ideală este congelatorul Zanussi ZFU19400WA cu design exceptional, care,datorită compartimentarii foarte eficiente, poate stoca mult mai multă mâncare.  Veți fi, de asemenea, atras de operațiunea A + eficientă din punct de vedere energetic . Congelatorul Zanussi se remarcă prin soluția sa  spatioasa si sofisticată . Acest lucru vă va oferi mult spațiu pentru depozitarea alimentelor.  Ideea principală este să cumpărați din când în când, să păstrați în siguranță, să evitați cumpărăturile zilnice și să economisiți timp pentru a vă bucura mai plăcut pentru alte activitati placute.

Congelatorul oferă un volum total de 168 de litri și o înălțime de 125 cm ce se poate potrivi practic peste tot. Există 5 sertare transparente în interior , iar materialul transparent vă oferă o imagine de ansamblu perfectă a alimentelor stocate și  aveti posibilitatea sa alegeți rapid și ușor ceea ce aveți nevoie. Beneficiile includ o tavă integrată pentru congelare, care este destinată produselor alimentare mici, cum ar fi gustări pentru copii, fructe de pădure sau plante congelate. Acest lucru vă oferă acces confortabil la produsele alimentare congelate, și nu vă veți pierde niciodată prin congelator.

Congelatorul Zanussi are un sistem util de monitorizare acustică și vizuală la temperaturi ridicate . Dacă se intampla sa uitati usa deschisa  acesta este un aparat inteligent  si vă va avertiza. Veți fi mulțumit de capacitatea foarte mare de congelare de până la 20 kg de alimente în 24 de ore .  Timpul de autonomie în caz de întrerupere a alimentării sau o eroare bruscă de electricitate  este de 18 ore. Direcția de deschidere a ușii poate fi plasată atât pe partea dreaptă, cât și pe cea stângă.

Pareri Zanussi ZFU19400WA

Congelatorul Zanussi ZFU19400WA se bucura de spatiu dar  se mandreste si cu  functii importante care ofera mai multa prospetime si confort,  si poate cel mai important, este faptul ca  detine un pret foarte bun in raport cu dotarile sale!

Vezi pretul de azi 26.07.2021-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - Zanussi ZRT27100WA - Teste, pareri si pret!
Tags: ZANUSSI

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*