REVIEW – Zanussi ZRT23100WA la un pret de exceptie!

Zanussi ZRT23100WA Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Zanussi vine cu un nou model de frigider, deosebit de practic datorita design-ului sau compact  dar si placut din punct de vedere estetic, ce se va potrivi cu mare usurinta in orice décor dar mai ales in orice spatiu disponibil. Frigiderul de la Zanussi ZRT23100WA oferă performanțe perfecte, versatilitate și zgomot redus.  Are capacitatea sa pastreze prospetimea si vitaminele din alimente ca tu sa le servesti  intr- o stare perfecta. Recomandarea noastra -> AICI!

Pe de alta parte  lucru deosebit de important pentru orice gospodina ocupata, este faptul ca  vă ajută să vă păstrați bucătăria în ordine fara sa mai pierdeti timp pretios pentru curatenie, deoarece acest aparat dispune de decongelare automata. Dar cel mai important este insa faptul ca pretul raportat la calitatile sale este unul foarte bun!

Partea de congelator a Zanussi ZRT23100WA  care detine o capacitate de 44 litri nu este foarte mare insa compartimentat efficient  astfel incat sa-ti ofere spatiul necesar. Congelatorul are un raft solid care poate fi ușor îndepărtat pentru a crea mai mult spatiu.  Capacitatea de înghețare poate corespunde nevoilor dumneavoastră și va fi de 3 kg / 24 h .

Volumul total al dispozitivului de refrigerare este de 184 litri  iar In privinta modului de exploatare a spatiului oferit de acesta , acesta dispune de 3 rafturi din sticla insotite de patru suporturi situate pe usa acestuia,  din punctul meu de vedere ofera spatiu suficient de depozitare pentru o familie standard.

Se bucura in acelasi timp de  un compartiment pentru fructe si legume care le asigura mai multa prospetime pentru cateva zile. Deoarece acest aparat face parte din clasa de eficienta A+, beneficiaza de consumuri reduse de energie, astfel ca anual aparatul nu va depasi 237 kwh. Dar in acelasi timp veti fu scutiti si de zgomotele neplacute care se regasesc la aparatele mai vechi, deoarece Zanussi ofera aparate silentioase iar acesta este unul dintre ele care nu va depasi 40 db.

Pareri si pret pentru Zanussi ZRT23100WA

Acest model de la Zanussi ZRT23100WA, producatorii il recomanda ca fiind un aparat ce poate fi luat acasa si asezat in orice colt al bucatariei, si fara nici o indoiala veti face o figura foarte frumoasa atat din punct de vedere tehnic cat si estetic! Iar pretul sau in raport cu toate aceste calitati este unul irezistibil!

Vezi pretul de azi 26.07.2021-> Click Aici !

 

Vezi si:  REVIEW - Hotpoint XH9 T2Z XOZH - Raport pret/calitate bun!
Tags: ZANUSSI

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*