REVIEW – Zephir MI-09SCO5 – Pareri, teste si pret!

Zephir MI-09SCO5 Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Un nou produs testat pentru voi! Cel de acum se numeste Zephir MI-09SCO5, fiind vorba despre un aparat de aer conditionat de o buna calitate, care poate fi o solutie in casa chiar si celor mai pretentiosi dintre voi. Eu am fost atras chiar si de designul pe care acesta il are, deoarece unitatea interna vine cu un display electronic ascuns, care va ofera informatii utile privind modul de functionare.

Mai multe informatii le veti afla cu ajutorul telecomenzii, deoarece ecranul din dotarea ei este ceva mai generos in acest sens. Aparatul ofera o capacitate generala de 9000 BTU/h, fiind asadar destul de puternic pentru a face fata in incapaeri ce au suprafete de pana la 20 mp. Mai departe, va recomand Recomandarea noastra -> AICI!

Compresorul folosit de catre Zephir MI-09SCO5 este unul de tip inverter, iar asta inseamna ca veti avea parte de o eficienta mai buna, dar si de un zgomot redus. In plus, datorita Clasei A++, acest aparat de AC va poate oferi chiar si o reducere a facturii de curent electric!

In continuare, vreau sa va prezint functiile de climatizare ale dispozitivului. Atunci cand este cald, puteti apela la functia racire sau ventilatie, cand este frig, la cea de incalzire. Totusi, modelul vine si cu functia  de dezumidificare, ea fiind perfecta pentru perioadele ploioase cand atmosfera din casa este una umeda.

Asta nu este tot! Confortul dumneavoastra va fi mereu unul ridicat, pentru ca dispozitivul mai vine si cu o serie de functii speciale extrem de utile in diverse situatii. Iata care sunt acestea: auto-restart, mod de functionare turbo, mod de functionare silentios, timer de 24 ore etc.

Merita sa cumperi Zephir MI-09SCO5?

Daca sunteti in cautarea unui aer conditionat ieftin, calitativ si foarte eficient, atunci cu siguranta Zephir MI-09SCO5 merita atentia voastra. Eu il recomand cu incredere si va las pe voi sa va decideti. Spor la cumparaturi!

Vezi pretul de azi 05.12.2021-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW – Zephir COL-60-SCO7 pret si pareri!
Tags: ZEPHIR

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*